Ketens, netwerken en allianties
Krijg partners en medewerkers op één lijn en koers met succes op resultaat

Kies de procesgerichte opleiding die bij u past

Erasmus Academie biedt voor professionals die met ketens, netwerken of allianties werken gespecialiseerde opleidingen voor uitgebreide interventietechnieken en tools om samenwerking en verandering optimaal te kunnen sturen. Alle opleidingen zijn ook zeer geschikt als incompany variant.

8 resultaten

De psychologie van regie

Samenwerking vraagt effectieve samenwerkingsrelaties tussen mensen en in groepen. De effectiviteit van de regisseur wordt mede bepaald door de manier waarop die met de relationele dynamiek kan omgaan.

Framing

De Masterclass Framing is bedoeld voor iedereen die het interessant vindt te leren hoe je in één dag je beeldvorming kunt bepalen door de juiste woorden, de juiste terminologie te gebruiken.

Hoe krijgt u uw medewerkers mee in veranderingen?

Tijdens de masterclass ‘Hoe krijgt u uw medewerkers mee in veranderingen?’ past u de internationale Prosci en ADKAR methode toe voor effectief verandermanagement op uw eigen case. Start 22 mei 2019

Ketenregie

Tijdens de opleiding Ketenregie leert u om zonder hiërarchische macht, maar met gezag en slimme interventies te sturen op maatschappelijk resultaat om het gezamenlijke doel te bereiken.

Ketenregie in de Zorg

Tijdens de opleiding Ketenregie in de Zorg leert u bewust en strategisch te bemiddelen in zorgketens en -netwerken met als doel de gezondheidseffecten - value based healthcare - te versterken.

Procesmanagement

Wanneer verschillende partijen uiteenlopende belangen hebben, is het aan de procesmanager om verschillende partijen op één lijn te krijgen en het besluitvormingsproces tot een goed einde te brengen.

Reflexief Monitoren

In de 2-daagse Masterclass Reflexief Monitoren krijgt u handvatten waarmee u innovatief beleid kan laten slagen.

Strategisch Gedrag

De 1-daagse Masterclass Strategisch Gedrag leert u hoe u strategisch gedrag kunt herkennen en hoe u het effectief kunt inzetten in processen.

Erkend Cedeo opleidingsinstituut

Cedeo-erkend

Erasmus Academie is sinds 2011 Cedeo-gecertificeerd voor zowel haar open als incompany opleidingen. CedeoOpent extern is een onafhankelijk instituut dat onderzoekt hoe opleidingsinstanties gewaardeerd worden door klanten. De Cedeo-erkenning geeft aan dat tenminste 90-100% van de klanten tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en trainingen van Erasmus Academie en dat maar liefst 100% tevreden tot zeer tevreden is over de organisatie.

Crkbo-erkend

Erasmus Academie is een CRKBO Geregistreerde instelling. In het CRKBO worden alleen die onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs.

Logo van A tot Z

Opleidingen A-Z

Van AR-Updates en Ketenregie, tot Werken met Waarden

Kies hier uw opleiding