De waarde van sociale vernieuwing
Bouw bruggen tussen maatschappelijke verandering en duurzame ontwikkeling

Kies de opleiding voor sociale innovatie die bij u past

Erasmus Academie biedt verschillende opleidingen op het gebied van sociale innovatie en duurzame transitie. Deze opleidingen passen in de groeiende trend van het actief betrekken van burgers en klanten bij het ontwikkelen van diensten en producten. De opleidingen op het gebied van sociale innovatie lenen zich ook uitstekend voor incompany varianten.

3 resultaten

Design thinking in het publieke domein

Leer hoe je bij complexe problemen tot innovatieve oplossingen kunt komen. Oplossingen waarbij je rekening houdt met de behoeftes van eindgebruikers en de toegevoegde waarde van innovaties!

Sociale Innovatie en Transformatie

Met de opleiding Sociale Innovatie en Transformatie krijgt u inzicht in de praktijk van maatschappelijke vernieuwing en leert u hoe u vernieuwing van onderaf kunt stimuleren en ondersteunen.

Transitiemanagement

Aan de hand van een eigen casus verbindt u tijdens de opleiding Transitiemanagement de complexe wereld van maatschappelijke veranderingen met duurzame ontwikkelingen binnen uw dagelijkse werkpra

Erkend Cedeo opleidingsinstituut

Cedeo-erkend

Erasmus Academie is sinds 2011 Cedeo-gecertificeerd voor zowel haar open als incompany opleidingen. CedeoOpent externOpent extern is een onafhankelijk instituut dat onderzoekt hoe opleidingsinstanties gewaardeerd worden door klanten. De Cedeo-erkenning geeft aan dat tenminste 90-100% van de klanten tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en trainingen van Erasmus Academie en dat maar liefst 100% tevreden tot zeer tevreden is over de organisatie

Crkbo-erknd

Erasmus Academie is een CRKBO Geregistreerde instelling. In het CRKBO worden alleen die onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs.

Logo van A tot Z

Opleidingen A-Z

Van AR-Updates en Ketenregie, tot Werken met Waarden

Kies hier uw opleiding