Welk talent komt ons team versterken?
Erasmus Academie zoekt nieuwe collega voor online/social media marketing

Vacature (online) marketing- en communicatiemedewerker (max. 0,6 fte)

Erasmus Academie is een dynamische profit organisatie binnen de Erasmus Universiteit Rotterdam. Wij ontwikkelen enerzijds opleidingen voor de markt. Daarnaast bieden wij als academie voor een leven lang leren, cursussen voor een brede groep geïnteresseerden. Door het vertrek van een collega is er ruimte voor een nieuwe medewerker marketing die ons team komt versterken en via online marketingactiviteiten bijdraagt aan de groei van Erasmus Academie.

Onze droomkandidaat...

Is iemand met ervaring in online marketing in de zakelijke dienstverlening. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van de marketingstrategie van Erasmus Academie en weet deze te vertalen naar concrete acties. Je levert input die bijdraagt aan strategische keuzes die op directieniveau gemaakt worden en wordt op inhoud gevoed door de opleidingsadviseurs. Je bent maatschappelijk betrokken en weet tegelijk hoe commercie werkt. Belangrijk is dat je affiniteit hebt met de missie van Erasmus Academie.

De collega’s met wie je samenwerkt…

Vormen een hecht team van professionals dat verantwoordelijk is voor het opzetten en uitvoeren van een breed scala aan opleidingen voor verschillende doelgroepen. Samen werk je aan de online vindbaarheid van onze opleidingen en cursussen. Daarin adviseer je je collega’s over de te volgen strategie en inzet van middelen en ben je hun sparringpartner. Collegialiteit, is dan ook een belangrijke kernwaarde binnen Erasmus Academie. Doel is om de (online) marketing naar een hoger niveau te brengen.

Dit zijn de taken en eisen…

Je hebt hbo/wo-werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met online tools voor online marketing. Je bent ook pro-actief en communicatief. Verder:

  • ben je goed in planning en regie en schroom je niet om anderen achter de broek aan te zitten;
  • houd je ontwikkelingen binnen het vakgebied bij en weet hierop in te spelen;
  • kan je niet alleen goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband;
  • kan je foutloze en wervende teksten schrijven en deze op het juiste moment, via de juiste kanalen inzetten;
  • ben je bedreven in het effectief inzetten van sociale media evenals het programma Mailchimp voor het versturen van mailings en nieuwsbrieven;
  • weet je marketingactiviteiten meetbaar te maken door dataverzameling en analyse en deze te benutten voor optimalisaties; 
  • weet je om te gaan met SEO en SEA;
  • heb je ervaring met content management systemen.

Kerncompetenties voor Erasmus Academie zijn: samenwerken, resultaatgerichtheid, leervermogen en voortgang bewaken. Als organisatie hebben we verder hoog in het vaandel staan: integriteit, zelfreflectie, initiatief en organisatiesensitiviteit.

Prima arbeidsvoorwaarden...

Het betreft voorlopig een tijdelijke, parttime aanstelling van maximaal 0,6 fte voor een jaar in een prettige en dynamische werkomgeving. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Erasmus Academie biedt je voorts een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, met onder meer een ruime verlofregeling en natuurlijk 8% vakantiegeld. Bij blijvende groei van de organisatie en goed functioneren, dit ter beoordeling aan de werkgever, behoort verlenging van je aanstelling nadrukkelijk tot de mogelijkheden. Indiensttreding per direct.

Meer over Erasmus Academie...

Erasmus Academie is een zelfstandige BV, onderdeel van de EUR Holding BV en gerelateerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Erasmus Academie organiseert in samenwerking met wetenschappers van de Erasmus Universiteit Rotterdam en andere organisaties cursussen op postacademisch niveau voor professionals en organisaties. Daarnaast verzorgt Erasmus Academie onder de naam Hovo Rotterdam de academie voor een leven lang leren.

Reageren…

Stuur je curriculum vitae én een bondige motivatiebrief onder vermelding van 'Vacature marketing' voor maandag 6 april per mail aan Ad Hofstede, hofstede@erasmusacademie.nl. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen. De gesprekken vinden plaats in week 50.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie...

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met drs. Ad Hofstede, directeur Erasmus Academie, telefoon 010 – 4082090.