Wij zoeken een student die onze online marketing komt versterken (max. 0,6 fte)

Erasmus Academie zoekt nieuwe collega voor online/social media marketing

Erasmus Academie is een dynamische, sociaal-maatschappelijke geörienteerde onderwijsorganisatie binnen de Erasmus Universiteit Rotterdam. Wij ontwikkelen enerzijds opleidingen en masterclasses voor professionals. Daarnaast bieden wij als Academie voor een Leven Lang Leren, cursussen voor een brede groep geïnteresseerden. Via tal van voornamelijk online kanalen proberen wij de juiste doelgroepen te vinden voor ons onderwijs.

Wij zijn per direct op zoek naar een student die onze online marketing en communicatie komt ondersteunen en versterken. Door de coronamaatregelen hebben wij in een versneld tempo ons gehele aanbod naar online onderwijs omgezet, waarbij de cursussen ook op later moment teruggekeken kunnen worden. Dit biedt kansen voor het bereiken van nieuwe doelgroepen. 

Onze droomkandidaat...

Is iemand die nog bezig is met een opleiding op het gebied van bijvoorbeeld Marketing, Communicatie, Media, Cultuur, of Sociologie, en kennis heeft van online marketing, social media, communicatie en PR. Je bent sociaal, collegiaal, communicatief en hebt een flexibele en behulpzame werkhouding. Het is geen probleem voor je om zowel zelfstandig vanuit huis, als in teamverband op kantoor te werken, mochten de coronamaatregelen dit weer toelaten.

Jouw taken...

Je werkt onder leiding van de marketing adviseur aan de uitvoering van dagelijkse MarCom werkzaamheden van Erasmus Academie. Denk hierbij aan het beheer van social media, het opmaken van de online nieuwsbrieven, markt- en doelgroeponderzoek en kijken waar kansen liggen op het terrein van free publicity en partnerships. Als assistent marketing- en communicatie maak je ook echt deel uit van het team en zijn jouw ideeën en input voor ons van belangrijke waarde voor de marketing en branding van Erasmus Academie.

Jouw kwaliteiten…

We zoeken iemand die:

  • bezig is met een communicatie-opleiding op hbo- of wo-niveau;
  • ervaring heeft met met van het gebruik social media voor marketing,
  • zonodig foutloos wervende teksten kan schrijven voor online marketing;
  • pro-actief, enthousiast en communicatief is;
  • het is een pre als je weet om te gaan met Mailchimp, voor het versturen van mailings en nieuwsbrieven.

Jouw collega’s....

Vormen een team van professionals dat zelfs nu tijdens de lock-down hecht samenwerkt en gezamenlijk verantwoordelijkheid draagt en voelt voor al ons onderwijs. Samen werk je aan de online vindbaarheid van onze opleidingen en cursussen. Collegialiteit, is dan ook een belangrijke kernwaarde binnen Erasmus Academie.

Prima arbeidsvoorwaarden...

Het betreft een tijdelijke aanstelling van maximaal 0,6 fte, voor minimaal 6 maanden in een prettige dynamische en flexibele werkomgeving. Je werktijden zijn in overleg, zodat je het kan inpassen in je studie. Erasmus Academie biedt verder een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Je salaris is afhankelijk van je kennis, leeftijd en ervaring (schaal 5-6 conform de salaristabel van de CAO Nederlandse Universiteiten). Indiensttreding per direct.

Meer over Erasmus Academie...

Erasmus Academie is een zelfstandige BV, onderdeel van de EUR Holding BV en gerelateerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Erasmus Academie organiseert in samenwerking met wetenschappers van de Erasmus Universiteit Rotterdam en andere organisaties cursussen op postacademisch niveau voor professionals en organisaties. Daarnaast verzorgt Erasmus Academie onder de naam Hovo Rotterdam de academie voor een leven lang leren.

Reageren...

Stuur een mail met je curriculum vitae én een bondige motivatie onder vermelding van ‘Sollicitatie assistent marketing' voor 20 mei 2021 per mail aan Eleni Koulouki, koulouki@erasmusacademie.nl. Sollicitaties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie...

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Eleni Koulouki, coördinator bedrijfsvoering Erasmus Academie, telefoon 010-408 2555.