Extracurriculair Psychologie Onderwijs (ExPO)

“Where does a thought go when it is forgotten?”
– Sigmund Freud

“Freedom is an illusion, but a valuable one.”
― B.F Skinner

“Through pride we are ever deceiving ourselves. But deep down below the surface of the average conscience a still, small voice says to us, something is out of tune. ”
― Carl Gustav Jung

“Society already possesses the psychological techniques needed to obtain universal observance of a code -- a code which would guarantee the success of a community or state. The difficulty is that these techniques are in the hands of the wrong people--or, rather, there aren't any right people.”
― B.F. Skinner

Interested? Keep reading!

In studiejaar 2020-2021 gaat ExPO (Extracurriculair Psychologie Onderwijs) weer van start! Het programma van de verdiepende psychologie cursus zal dit jaar weer bestaan uit een aantal (online) bijeenkomsten met als overkoepelend thema ‘Het Onbewustzijn’. We hopen zoveel mogelijk fysieke lezingen te geven, maar dit zal afhankelijk zijn van de richtlijnen gegeven door het RIVM. De exacte invulling van de avonden zal dus later bekend worden gemaakt.

Tijdens deze bijeenkomsten zullen verschillende deskundige en inspirerende sprekers jullie meenemen in de uiteenlopende wereld van de psychologie.

EXPO is een serieus extracurriculair programma, waar 34 enthousiastelingen aan mee mogen doen. Wij verwachten optimale inzet en interactie van onze deelnemers en kijken er daarom naar uit om er samen een leuke en leerzame reeks van te maken. De lezingenreeks zal worden afgesloten met een essay als eindopdracht en het is een vereiste om bij alle lezingen aanwezig te zijn: zorg er dus voor dat je alle data beschikbaar bent. Mocht je onverhoopt 1 avond niet kunnen, dan is dit geen ramp, maar communiceer het wel altijd naar het bestuur. We zullen afsluiten met een certificatenuitreiking en een gezellige eindborrel als de omstandigheden rondom COVID-19 dit toelaten.

Wil jij meedoen? Houd Facebook in de gaten voor verdere informatie over de inschrijvingsprocedure en mail voor vragen naar expo@gers-erasmusmc.nl.

We kijken uit naar jullie inschrijvingen!

Met vriendelijke groet,

Het ExPO-bestuur

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen