Neurologie en neurochirurgie (NEURV)

NEURV is het gloednieuwe project van GERS. In samenwerking met de afdeling neurologie en neurochirurgie worden 6 à 7 sessies georganiseerd, die unieke onderwerpen behandelen over neurologie en neurochirurgie en een verbreding en verdieping bieden op het huidige curriculum. Deze worden gegeven in de vorm van practica en lezingen in december-januari.

Ongeacht de toekomstige wegen die geneeskundestudenten gaan bewandelen, zullen de neurologie en neurochirurgie een terugkerend thema zijn in hun spreekkamers. Ongeacht of je huisarts, endocrinoloog of psychiater wilt worden, iedereen komt in aanraking met het centraal en perifere zenuwstelsel, ons centraal bestuursorgaan. 

NEURV heeft als missie om de geneeskundestudenten die geïnteresseerd zijn in deze twee vakgebieden te helpen met het exploreren en ontplooien van hun interesse. Dit wordt bereikt door de studenten een unieke inkijk te geven in het werk van vooraanstaande neurologen en neurochirurgen, ieder met een bijzonder interessegebied.

Studenten die willen meedoen aan NEURV kunnen zich in november aanmelden door middel van een motivatiebrief of een videopitch (max. 3 minuten). Het staat alle studenten van Erasmus MC vrij om zich aan te melden, echter is deelname aan NEURV beperkt tot 25 deelnemers. Op deze wijze kan de kwaliteit van de bijeenkomsten gewaarborgd worden en is er genoeg ruimte om deze bijeenkomsten persoonlijk en interactief te houden. Bij het succesvol afronden van het project zal een certificaat worden uitgereikt.

Volg NEURV op Instagram (NEURV.Rotterdam) of Facebook (NEURV) om op de hoogte te blijven van de sollicitatieprocedures!

-Cerebri, Ars Vivendi-

Contact

Instagram: NEURV.Rotterdam
Facebook: NEURV

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen