Student Experienced in Lifestyle and Food (SELF)

 De Stichting Student en Leefstijl Rotterdam vormt een platform waaruit kennis over voeding, leefstijl en productiviteitsmanagement onder toekomstig artsen verspreid wordt en heeft als einddoel implementatie van onderwijs over deze onderwerpen in de geneeskundeopleiding.

In de tussentijd organiseert zij door het hele land activiteiten om studenten uit te dagen uit hun ‘comfortzone’ te stappen en buiten de geneeskundige kaders te denken. In Rotterdam organiseren wij jaarlijks een 10-weekse cursus over voeding en leefstijl, genaamd ‘Student Experienced in Lifestyle and Food’ (SELF). Er worden masterclasses gegeven door de beste vakspecialisten van Nederland, de studenten nemen deel aan een voedingsexperiment en gaan op excursie naar Koppert Cress (een innovatief bedrijf dat smaken ontwikkelt en het gezondste restaurant van Europa bezit).

Daarnaast hebben wij met de ‘Werkgroep Implementatie’ de minor ‘Voeding en Leefstijlzorg’ ontwikkeld die vanaf september 2019 gestart is op het EMC. Enthousiast geworden? Zorg dan dat je onze activiteiten in de gaten houdt! 

Het is de hoogste tijd dat artsen met lef leefstijl als medicijn gaan inzetten, zodat patiënten hun leven weer terugkrijgen.

Contact

Instagram: @studentenleefstijl

Lees meer op de website

Facebook SELF

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen