Medische Faculteitsvereniging Rotterdam (MFVR)

De MFVR is de studievereniging voor Geneeskunde studenten aan het Erasmus MC in Rotterdam. Voor Klinische Technologie studenten is er Variscopic, en voor Nanobiology studenten is er S.V.N.B. Hooke.

Tijdens je studententijd zal je ontdekken dat er meer is dan alleen studeren. In dat geval zit je bij de MFVR goed. Als faculteitsvereniging organiseert de MFVR veel activiteiten waaronder bijvoorbeeld het Eerstejaarsweekend, een studie- en wintersportreis, workshops, carrière- en meeloopdagen en natuurlijk borrels en feesten. Als lid kun je deelnemen aan alle activiteiten. Daarnaast is het mogelijk om je organisatietalenten te ontplooien in één van de vele commissies van de MFVR. Bovendien is de MFVR nauw betrokken bij de verbetering van het onderwijs. Zij behartigt de belangen van alle studenten en werkt zo mee aan de ontwikkeling van het onderwijs. Met andere woorden: de MFVR vormt de schakel tussen de student en de faculteit.

Lidmaatschap bij de MFVR

Bijna elke student aan het Erasmus MC is lid van de MFVR. Het lidmaatschap van de MFVR kent veel voordelen:

  • Als lid van de MFVR kun je naar MFVR-activiteiten die niet toegankelijk zijn voor studenten die niet lid zijn van de MFVR, zoals de jaarlijkse buitenlandse reizen, sporttoernooien, verschillende feesten en het Eerstejaarsweekend;
  • Als lid van de MFVR kun je ervaring opdoen met het organiseren van activiteiten voor je medestudenten en andere studenten leren kennen door zitting te nemen in één van de vele commissies;
  • Als lid van de MFVR krijg je 10% korting op je boeken en andere studiematerialen bij Stichting ReMedI. Stichting ReMedI is de boekenwinkel van de faculteit. Met deze korting heb je de contributie van de MFVR er al in je eerste jaar uit.
  • Het lidmaatschap van de MFVR kost slechts €15,- per jaar.

Om lid te worden van de Medische Faculteits Vereniging Rotterdam kun je je hier inschrijven.

 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen