Contact

De studieadviseurs houden

  • Gesprekken op afspraak (keuze uit 30 minuten of 45 minuten per gesprek): op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag;
  • Open spreekuur (ca. 10 min. per gesprek): elke dinsdag en  donderdag tussen 12.00 uur en 13.00 uur.

De afspraak met de studieadviseur kun je online maken. Indien je niet kunt komen, dien je je uiterlijk 24 uur van tevoren af te melden via de bevestigingsmail die je hebt gekregen. Op die manier kan een medestudent op het desbetreffende tijdstip een gesprek inplannen. Het niet verschijnen zonder afmelding vooraf wordt geregistreerd.

Locatie studieadviseurs: Spreekkamers in het Onderwijscentrum (naast de witte balie). 

Coassistenten die niet in de gelegenheid zijn om op gesprek te komen, kunnen een e-mail sturen naar studieadviseur.gnk@erasmusmc.nl met daarin het verzoek tot een telefonisch overleg. Vermeld in de e-mail een aantal opties van data en tijden waarop je bereikbaar bent en op welk telefoonnummer. Een van de studieadviseurs neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

De studieadviseurs zijn ook bereikbaar per e-mail: studieadviseur.gnk@erasmusmc.nl. Dit e-mailadres is alleen bedoeld voor inhoudelijke vragen en niet voor het maken van een afspraak. Alleen berichten die afkomstig zijn van EUR-studentenmailaccounts (123456ab@student.eur.nl) worden in behandeling genomen. Dit geldt uiteraard niet voor mensen die niet aan de EUR staan ingeschreven.

Voor vragen over studiefinanciering, tienjaartermijn etckun je contact opnemen met de studentendecaan van de EUR.