Algemene coronaregels

Algemene regels

• Studenten met klachten/symptomen die bij Covid-19 passen, testen op SARS-CoV-2 voordat zij naar het Erasmus MC komen (zie hiervoor de RIVM-website),
  • Studenten met een positieve huisgenoot mogen niet in het Erasmus MC komen. Ook voor studenten die in contact zijn geweest met iemand die positief is getest op COVID-19 kunnen beperkingen gelden.
    • Volg hiervoor de adviezen/leefregels van het RIVM, klik hier.
  • Studenten die in een oranje (of zeer hoog-risico gebied) zijn geweest volgen de regels van het RIVM bij terugkomst, klik hier.
  • Hoest of nies in je mouw/elleboog, gebruik papieren zakdoekjes en was zo vaak mogelijk je handen;

Voor studenten die werken in studententeams en voor coassistenten gelden bovendien de regels van de Unit Infectiepreventie voor medewerkers; deze zijn te vinden op Agora.

Vergelijk @count opleiding

• @title