Videopitches en flyers

Vrijwel alle minoren van het Erasmus MC hebben een videopitch en/of flyer beschikbaar. Onderaan deze pagina is tevens de presentatie van de algemene minorvoorlichting te vinden.

Hoofdzaken van het hoofd-hals gebied

Een minor voor doeners met chirurgische interesse in complexe afwijkingen! Je maakt kennis met het brede spectrum aan pathologie van het complexe hoofd-hals gebied en doet uitgebreide anatomische en functionele kennis op...

Klik hier voor de flyer

Reconstruction from Head to Hands

Duik in de wereld van de reconstructie met deze hands-on minor over de reconstructieve chirurgie van aangeboren afwijkingen, ongevallen en tumoren. Naast de nodige theorie is er een sterk praktijkgeoriënteerd deel met practica (snijzaal, hechtcursussen) en veel meekijken in de klinische praktijk!

Klik hier voor de flyer

Spoedeisende Geneeskunde

Een bloedspannende minor...met aandacht voor onderwerpen als communicatie, team leiderschap, CRM (Crew Resource Management), Shift Work, How Doctors Think en nog veel meer!

Klik hier voor de flyer

Oncologie: Van Bedside to Bench

De minor Oncologie is terug! Een unieke kans om het Erasmus MC Kanker Instituut, het grootste kankerinstituut van Nederland, van binnenuit te leren kennen. De afdelingen Chirurgische Oncologie, Radiotherapie en Interne Oncologie werken in deze minor intensief samen. Oncologie is bij uitstek een vakgebied waarin patiëntenzorg en research samenkomen. Een blauwdruk hiervan vind je in deze minor.

Klik hier voor de flyer

Medische Psychologie

Medische Psychologie is een vakgebied, waabij de interactie tussen lichaam en geest in de medische context centraal staat. Wat doet ziekte met de mens? Wat doet de mens met ziekte? In deze minor verdiep je je in deze interactie bij patiënten. Je krijgt de gelegenheid te onderzoeken hoe de interactie is tussen de patiënt en de zorgverlener, wat er tussen jou en de patiënt gebeurt...

Klik hier voor de flyer

Algemene minorpresentatie + flyers overige minoren