Meer informatie

Meer informatie, vragen, advies of begeleiding?

Let op: vanwege de tijdelijke sluiting van de faculteit zal de voorlichting over studie/stage in het buitenland op een andere manier (online) worden aangeboden. De wekelijkse inloopspreekuren vervallen tot nader order. Een telefonische afspraak maken kan nog wel. Ook kunnen studenten hun vragen sturen naar student.exchange@erasmusmc.nl. Doe dit dan alleen wel vanaf het EUR-studentenmailadres.

In aanvulling op de informatie op deze website kunnen studenten terecht bij een van de centrale voorlichtingsbijeenkomsten en/of op het (inloop)spreekuur studie/stage in het buitenland. Vragen/opmerkingen kunnen daarnaast per e-mail worden voorgelegd.

  • Let op: vanwege de sluiting van de faculteit zijn de spreekuren op afspraak tot nader order telefonisch.

    Een individuele afspraak maken kan via Reflex, het digitale afsprakensysteem. Het is aan te raden om bij het maken van de afspraak in de toelichting zo duidelijk mogelijk te omschrijven wat of welke vragen je zou willen bespreken. Een spreekuur op afspraak (30 minuten) is overigens in de regel bedoeld voor verdiepende advies- of begeleidingsgesprekken.

  • Let op: vanwege de sluiting van de faculteit gaat het wekelijkse inloopspreekuur tot nader order niet door.

    Naast de spreekuren op afspraak is er elke woensdag van 12.00-13.00 uur een inloopspreekuur studie/stage in het buitenland in de spreekkamer naast de witte balie in het Onderwijscentrum. Dit inloopspreekuur is vooral bedoeld voor korte vragen, voor het ondertekenen of afgeven van verklaringen, etc. Per student is er ruimte voor een gesprek van 5-10 minuten.

  • Lukt persoonlijk langskomen niet, dan kun je je vragen ook voorleggen via student.exchange@erasmusmc.nlDoe dit dan alleen wel vanaf het EUR-studentenmailadres.