Meer informatie

Meer informatie, vragen, advies of begeleiding?

In aanvulling op de informatie op deze website kunnen studenten terecht op het (inloop)spreekuur studie/stage in het buitenland. Vragen/opmerkingen kunnen daarnaast per e-mail worden voorgelegd.

Let op: vanwege de sluiting van de faculteit zijn de spreekuren op afspraak tot nader order telefonisch of via MS Teams. Wegens personeelsgebrek is het voorlopig niet mogelijk een afspraak in te plannen. Lees de informatie op deze website goed en volg het stappenplan. Heb je dan nog vragen, stuur dan een mail naar student.exchange@erasmusmc.nl

Een individuele afspraak maken met een studieadviseur kan via Reflex, het digitale afsprakensysteem. Het is aan te raden om bij het maken van de afspraak in de toelichting zo duidelijk mogelijk te omschrijven wat of welke vragen je zou willen bespreken. Een spreekuur op afspraak (30 minuten) is overigens in de regel bedoeld voor verdiepende advies- of begeleidingsgesprekken.

Let op: het wekelijkse inloopspreekuur gaat tot nader order niet door.

Naast de spreekuren op afspraak is er elke woensdag van 12.00-13.00 uur een inloopspreekuur studie/stage in het buitenland in de spreekkamer naast de witte balie in het Onderwijscentrum. Dit inloopspreekuur is vooral bedoeld voor korte vragen, voor het ondertekenen of afgeven van verklaringen, etc. Per student is er ruimte voor een gesprek van 5-10 minuten.

Lukt persoonlijk langskomen niet, dan kun je je vragen ook voorleggen via student.exchange@erasmusmc.nl. Doe dit dan alleen wel vanaf het EUR-studentenmailadres.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen