Checklist voor na het afstuderen

Wat?Toelichting
Afstuderen en uitschrijven

Na het afstuderen wordt u niet automatisch uitgeschreven. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van de EUR over afstuderen en uitschrijven.

Erasmus MC-pasNa het afstuderen dient de Erasmus MC-pas weer ingeleverd te worden bij de Servicedesk van het Erasmus MC. Doe dit wel op tijd!
Inschrijving BIG-registerZorgverleners kunnen zich registreren in het BIG-register. Een BIG-registratie geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener. Om als basisarts aan de slag te gaan in Nederland is een officiële inschrijving in het BIG-register noodzakelijk. Meer informatie is vinden op de website.
Gedragsregels voor artsenIn 2002 heeft de Algemene Vergadering van de KNMG nieuwe gedragsregels voor artsen vastgesteld en goedgekeurd. Deze gedragsregels moeten worden gezien als richtlijnen voor de arts. Zij bieden een leidraad voor zijn handelen. Meer informatie is te vinden op de KNMG-website.
Praktische informatie masterdiplomaPraktische informatie over het masterdiploma is te vinden in het Studie Informatie Portaal (STiP) van het Onderwijs Service Centrum (OSC). 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen