Studentenwelzijn

Een campagne voor meer aandacht voor hoofd en hart...

Waar de woorden promoveren, onderzoek en specialiseren vaak door het Onderwijscentrum galmen, blijft het angstvallig stil als het gaat om woorden als burn-out, zorgen en stress... Het gevoel hebben dat je gefaald hebt omdat je een tentamen hebt moeten herkansen of als je besluit een ander pad te kiezen dan arts. Deze dingen brengen veel onzekerheid met zich mee: "Mag mijn gevoel er wel zijn?", "Mag ik hierover praten?", "Mag ik wel mijn eigen pad kiezen?"

Zeker in deze coronatijd zien we elkaar minder en hebben we minder oog voor elkaar. Maar juist in deze periode is het belangrijk om op elkaar te letten, zowel mentaal als fysiek. Daarom vragen verschillende studentenorganisaties aan het Erasmus MC (te weten IFMSA-Rotterdam, MFVR, Stichting STOLA, SV Avicenna, Variscopic en Hooke) in de komende weken aandacht voor het onderwerp studentenwelzijn. Met een reeks posts op social media zullen er verschillende onderwerpen op dit gebied worden aangekaart in interviews, podcasts en nog veel meer... Houd dus de socials van de verschillende studentenorganisaties goed in de gaten!

We hopen hiermee het onderwerp studentenwelzijn goed op de kaart te zetten. Want je onzekerheid, gedachten en jouw loopbaan mogen er zijn... 

Jij mag er zijn.

Capital Images/Chris Gorzeman

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen