ERNA MAILINGLIJST

KORTE BESCHRIJVING DIENST

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) biedt aan afdelingen en aan studentenverenigingen, de mogelijkheid om een verzend- of discussielijst in te richten. Via deze voorziening kan op een efficiƫnte manier via e-mail gecommuniceerd wordt met de doelgroep en/of relaties.

ZO WERKT HET

Een bijzondere toepassing van e-mail zijn de elektronische discussielijsten of verzendlijsten (mailinglists). Via discussielijsten kunnen de geabonneerden elkaar berichten (e-mailtjes) toezenden. De lijst zorgt automatisch voor de verspreiding van het aan de lijst verstuurde bericht naar alle abonnees op de lijst. Verzendlijsten bieden de mogelijkheid een bericht (e-mail) snel en eenvoudig naar een grote groep geadresseerden te verzenden. Het gemak hierin is gelegen dat hierdoor niet telkens door de verzender alle adresinformatie ingetypt hoeft te worden en zichtbaar is voor de ontvangers van het mailbericht.

KOSTEN

Voor afdelingen en organisatieonderdelen van de EUR zijn er geen kosten verbonden aan deze dienst.

AANVRAGEN MAILINGLIJST

Klik hier om een mailinglijst aan te vragen

BEHEER LIJSTEN

Het beheer van de Mailinglijsten is nu mogelijk vanuit de ERNA homepage

Klik hier om uw mailinglijst te beheren


Door met uw ERNA gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen kunt u uw Mailinglijst bijwerken. De benodigde gegevens worden automatisch in de Mailinglijst gezet.
Mocht er iets niet kloppen of mocht de lijst niet meer gebruikt worden dan horen we dit graag van u.