Printen, kopiëren en scannen op de EUR

Printen, kopiëren, scannen en OCR kan op de Woudestein campus met het campusbrede Follow-You printing. Met deze faciliteit verzendt u vanaf uw campus-werkplek, maar ook vanaf uw laptop, smartphone, tablet of thuiswerkplek een printopdracht. Haal deze vervolgens binnen 24 uur op bij één van de Ricoh Follow-You printers. Voor een overzicht van waar de printers staan klik hier.

Koppelen aan ERNA-account en printtegoed

Ga naar myprint.eur.nl en log in met je ERNA-account. Lees meer (hoofdstuk 3)

Printen

Printen kan op verschillende manieren: vanaf een werkplek op de campus, via uw smartphone of tablet, via de myPrint website, vanaf uw eigen laptop of thuis-pc of via e-mail. Lees meer (hoofdstuk 4)

Scannen of kopiëren

Meld u aan bij een Ricoh Follow-You printer (bijvoorbeeld in het Polak-gebouw) en volg de stappen op de instructiekaart bij de printer of lees meer (hoofstukken 5 en 6).

Tarieven

Tarieven voor printen, kopieren en scannen, lees meer (hoofdstuk 8).

Geen EUR-student of -medewerker?

Heeft u geen ERNA-account? Lees hier hoe u op de campus kunt printen of kopieren of informeer bij een van de informatiebalies van de Universiteitsbibliotheek. Deze vindt u in de Universiteitsbibliotheek en op de 4e verdieping in het Polak-gebouw..

Storing

Meld een storing aan een printer bij de USC Frontoffice (010-4088880 of usc@remove-this.eur.nl), of op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bij een medewerker bij de informatiebalie in de Universiteitsbibliotheek of op de 4e verdieping in het Polak-gebouw.

Auteursrecht

Bent u op de hoogte van het auteursrecht? Lees hoofdstuk 9.7 Auteursrecht van het Studentenstatuut 2017/2018 eens door.

Waar staan de printers voor studenten op de EUR campus?

Voor een overzicht van beschikbare printers, lees meer.