CISA-examentraining voor RE’s

donderdag, 7 nov 2019, 16:00

Einddatum

donderdag, 7 nov 2019, 20:30

Erasmus School of Accounting & Assurance verzorgt in het najaar een CISA training voor RE’s.

Degenen die de RE-opleiding hebben afgerond hebben de CISA-stof al gehad en kunnen daarom in een verkort traject van 4 dagdelen worden voorbereid op het CISA-examen.

De CISA training wordt gegeven op de Erasmus Universiteit Rotterdam op donderdagen van 16.00 – 20.30 uur (inclusief een half uur pauze met broodjes):

• Donderdag 7 november 2019: The process of Auditing Information Systems en Governance & Management of IT
  • Donderdag 14 november 2019: Information Systems Acquisition, Development & Implementation
  • Donderdag 21 november 2019: Information Systems Operations, Maintenance & Service Management
  • Donderdag 28 november 2019: Protection of Information Assets

dr.lec. Barry Derksen MMC CISA CGEIT

CISA-examen
Het CISA-examen wordt in 3 testperioden per jaar aangeboden via Computer Based Testing. Deelnemers kunnen zich voor de testperiode 1 oktober- 18 januari 2019 aanmelden, zodat ze aansluitend aan de training het CISA examen kunnen afleggen. Het is natuurlijk ook mogelijk om op een later moment het CISA examen af te leggen.Voor meer informatie over het CISA-examen en aanmelden: www.isaca.orgOpent extern.

Kosten
De kosten voor de CISA-examentraining bedragen € 960,- voor ESAA alumni en voor overige deelnemers € 1195,- Deze kosten zijn inclusief broodjes en parkeren en exclusief literatuur en inschrijving CISA-examen.

• Voor deelname worden 16 PE-uren verstrekt (4 PE-uren per dagdeel).

Contact:

Charo Garcia