Business Economics - The Next Level

Over de opleiding

Het Nederlandstalige Executive Program Business Economics - The Next Level is bedoeld voor nieuwsgierige en gedreven finance professionals en (aspirant) managers die hun rol als bedrijfseconomisch deskundige willen verstevigen door over de grenzen van de huidige functie te kijken. Deelnemers hebben een afgeronde bedrijfseconomische, bedrijfskundige, econometrische of bestuurskundige opleiding op WO of HBO-niveau en tenminste 3 jaar werkervaring. Het programma bestaat uit 10 collegedagen en start op 8 maart 2018


Centraal staat kennisactualisatie en -verbreding. Aan de hand van een aantal actuele thema’s, die van invloed zijn op het succes van organisaties, leren deelnemers om met een meer transdisciplinaire bril naar bedrijfseconomische vraagstukken te kijken. Een dergelijke kijk is een voorwaarde om de ‘next step’ te kunnen maken. 


Het programma biedt ook de optie om de eigen leiderschapskwaliteiten (verder) te ontplooien. In de vorm van facultatieve aanvullende modules verspreid over 3 dagen, wordt het thema persoonlijk leiderschap onder begeleiding van een certified coach geadresseerd. 
 

Lees hier uitgebreide opleidingsinformatie

Lees meer

Programma 2018


•    Shared Mission and responsibility
•    Business Finance
•    Competitive Intelligence
•    Business Model Innovation
•    Performance acceleration through strategic alignment
•    Behavioral economics
•    Accountability, trust and stewardship
•    Relevant Reporting
•    Digitization and the supply chain
•    Building the future  

                                 
Facultatief aanvullend persoonlijk leiderschapsprogramma
•    Persoonlijke missie en doelstellingen
•    Brein en emoties
•    Waardedilemma’s

Door wijzigingen in verband met onvoorziene omstandigheden kan de samenstelling van het programma enigszins gewijzigd worden. Deze veranderingen worden tijdig gecommuniceerd. 

Docenten

Als docenten treden zowel vooraanstaande academici als ervaren praktijksprekers op. In het facultatieve persoonlijk leiderschapsprogramma worden deelnemers onder begeleiding van een certified coach aangespoord te zoeken naar hun eigen drijfveren en inzicht te ontwikkelen in hun persoonlijke dynamiek.

Een overzicht van de docenten die aan dit programma zijn verbonden, vindt u hier.

Praktische informatie

Het Executive Program Business Economics – The Next level start op 8 maart 2018. 
De kosten voor het programma, exclusief het persoonlijk leiderschapsdeel, bedragen € 6.325,-. De kosten voor het programma, inclusief het persoonlijk leiderschapsdeel, bedragen € 7.935,-. In de tarieven zijn alle arrangementskosten begrepen (lesmateriaal, lichte maaltijd, koffie/thee en parkeerkaarten). De bedragen zijn vrijgesteld van BTW.


De bijeenkomsten vinden plaats op de Erasmus Universiteit Rotterdam. Alle bijeenkomsten, zowel van het inhoudelijke programma als van het facultatieve persoonlijk leiderschapsprogramma, starten om 16.00 uur en eindigen om 21.00 uur. 


Uitzondering vormt de module brein en emoties in het facultatieve persoonlijk leiderschapsprogramma. Deze module start om 13.00 en eindigt om 21.00 uur.
De voertaal van het programma is Nederlands.
 

Contact

Het programma 'Business Economics - The Next Level', kent een maximale groepsgrootte van 25 deelnemers. U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier.

Voor vragen, informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen:

Nita Ramsaransing

E-mailadres
Telefoon
010 - 408 12 79
Kamer
Van der Goot Building, Kamer M5-48
Adres

Burgemeester Oudlaan 50
3062 PARotterdam
Nederland

Postadres                       

ESAA Erasmus Universiteit Rotterdam
Postbus 1738
3000 DR Rotterdam

  • Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA) is als onderwijsinstelling erkend door de NBA en daardoor gerechtigd om PE-uren toe te kennen aan onderwijsactiviteiten. Na afloop van het programma ontvangen deelnemers een deelnemerscertificaat. Het aantal PE-urenis 40.  
    Wanneer ook het persoonlijk leiderschapsdeel wordt gevolgd bedraagt het aantal PE-uren 54.