FAQ en contact

 • Aanmelden is mogelijk via het online te downloaden inschrijfformulier in te vullen en per e-mail te verzenden naar CSR Program Coordinator: Nathalie Kroon.

  Zij is het beste te bereiken per e-mail (esaa-csr@ese.eur.nl) of telefonisch op dinsdag en donderdag (010-408 15 21).

 • Het Executive Program CSR start jaarlijks in het voorjaar. Er is een maximum van 25 deelnemers per leergang, dit om een waardevolle interactie tussen deelnemers en docenten te kunnen waarborgen.

  De opleiding bestaat uit 3 modules die eventueel ook los of in wisselend volgorde te volgen zijn. Het eerstvolgende nieuwe leergang start in september 2020.

 • Er is een maximum van 25 deelnemers per leergang, dit om een waardevolle interactie tussen deelnemers en docenten te kunnen waarborgen.

 • Van de deelnemers aan het Executive Program CSR wordt verwacht dat zij een academische achtergrond hebben, of een HBO diploma met enige jaren werkervaring.  

  Is dit niet het geval dan kunt u uw kwalificatie voor de opleiding bespreken.

 • De deelnemers die twee of drie modules volgen, sluiten deze af met een paper. In de paper werken de deelnemers een praktijkonderwerp uit onder begeleiding van één van de docenten.

  Na afronding van de paper wordt een certificaat uitgereikt van de Erasmus School of Economics (ESE). Indien u één module volgt of ervoor kiest geen paper te schrijven, ontvangt u een certificaat van deelname aan het executive program CSR van ESAA.

 •  

  Module 1
  €2.049,-
  3 dagen

  Module 2
  €4.098,-
  6 dagen

  Module 3
  €2.732,-
  4 dagen

  Integrale Opleiding CSR

  X

  X

  X

  CSR Strategie en Management

  X

  X

   

  CSR Rapportage & Audit

  X

   

  X

 • Erasmus School of Accounting & Assurance is als onderwijsinstelling erkend door de NBA- Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants en is daardoor gerechtigd PE-uren toe te kennen aan haar onderwijsactiviteiten.

  Het aantal PE-uren voor het Executive Program CSR bedraagt  6PE uren per college, voor de totale leergang is dit 78 PE uren.

  • Module 1 CSR Theorie en Praktijk: 18 PE uren
  • Module 2 CSR Management: 36 PE uren
  • Module 3 CSR Rapportage & Audit: 24 PE Uren

Staat uw vraag er niet bij?

Stel uw vraag!

CONTACT

Voor alle andere praktische zaken en informatie kunt u contact opnemen met de Program Coordinator van de opleiding.

Contact

E-mailadres
Telefoon
010 - 40 81 521
Kamer
Van der Goot Building, Kamer M5-32
Adres

Burg. Oudlaan 50
3062 PARotterdam
Nederland

Postadres                       ESAA Erasmus Universiteit Rotterdam
Postbus 1738
3000 DR Rotterdam