Masterclass Investigative Interviewen

Deze masterclass wordt in samenwerking met How2Ask georganiseerd vanuit het ESAA Executive Program Financieel Forensisch Deskundige. Goed onderzoek vraagt om goede interviews. Maar hoe haal je nu het meeste rendement uit je interviews? Wanneer moet je confronteren, flink doorvragen of juist alleen maar luisteren? Tijdens deze masterclass staat Investigative Interviewing met het PEACE-model centraal. Het model dat wereldwijd wordt gebruikt als interviewstandaard voor feiten- en incidentenonderzoeken en een solide wetenschappelijke basis heeft. In deze masterclass is veel ruimte gereserveerd voor oefening, discussie en reflectie. Na afloop hebben de deelnemers zich het PEACE-model eigengemaakt en een goed beeld over de toepasbaarheid ervan voor hun eigen praktijk.

Dr. Geralda Odinot, Drs. Roel Boon MCI

Doelgroep

feitenonderzoekers zoals forensisch accountants, forensisch onderzoekers, HR- managers, veiligheidsexperts, compliance officers, ongevallenonderzoekers, (bedrijfs)rechercheurs, beveiligers en toezichthouders.

Datum en tijdstip

13 februari 2020 van 9:00-20:00 uur

Erasmus Universiteit Rotterdam, Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA Rotterdam

€1250 per deelnemer (€1100 voor alumni van de FFD- opleiding)

PE- Punten

Meld u aan middels het inschrijfformulier

• De Erasmus School of Accounting & Assurance is als onderwijsinstelling erkend door de NBA en gerechtigd PE-uren toe te kennen voor deelname aan haar opleidingen. Deelname aan deze masterclass levert 9 PE-uren op.

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met de Programma Coördinator Ugur Bozdag- Pesmen:

Ugur Bozdag-Pesmen

Kamer