The Business Case for The New CFO

  1. Inschrijven
  2. Datum en locatie
  3. Programma
  4. Meer informatie

Inschrijven

Schrijf u nu in voor het symposium van het Executive Program The New CFO. Inschrijven is mogelijk via onderstaande contactformulier of via esaa-cfo@ese.eur.nl. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Datum en locatie

Het symposium vindt plaats op woensdag 12 september 2012 op de Erasmus Universiteit Rotterdam, H-gebouw, 17e etage, Capelle zaal.

Naar boven

Programma

Ontvangst met lichte maaltijdsnacks

18:00 uur

Start symposium en introductie The New CFO

18:30 uur

The Business case for The New CFO

19:00 uur

Start netwerkborrel

20:00 uur

Naar boven

Meer informatie

Na 2008 is veel veranderd in de zakelijke en monetaire wereld. De rol die de CFO heeft in relatie tot de CEO, de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen, audit-, risk- en corporate strategy committee’s is dynamisch. Op dit symposium (tevens kennismakingsbijeenkomst) zal worden ingegaan op de veranderde bestuurlijke en maatschappelijke context en hun invloed op de positie van de CFO. De CFO’s krijgen steeds meer een strategische positie in de onderneming en zitten midden in de boardroomdynamiek. Hoe vervullen zij hun financiële strategische functie zo goed mogelijk?

De volgende programmadag van het Executive The New CFO is op 20 september a.s. met als onderwerp 'De CFO en M&A’s in internationaal perspectief’. Sprekers zijn Mr. Paul Cronheim (De Brauw), drs. Maarten Wolleswinkel (HCFinance) en mr. drs. Cees van Rijn (voormalig CFO Nutreco).

Meer informatie over het Executive Program, sprekers, etc. vindt u op onze site www.newcfo.nl of via +31 10 408 1506 / +31 6 47 03 06 85.

Naar boven