Executive Program Transfer Pricing

Doelgroep

Het programma is geschikt voor professionals die te maken hebben met transfer pricing, waaronder:

  • Financieel directeuren
  • (Register) controllers
  • (Register) accountants
  • Finance en Treasury professionals
  • Juridisch adviseurs

Lees hier uitgebreide opleidingsinformatie

Lees meer

Over de opleiding

Dit Executive Programma bevat vijf modules waar u onder andere te weten komt wat transfer pricing is, hoe een juiste prijs bepaald moet worden, hoe verrekenprijsrisico’s te herkennen, hoe u de controlefunctie hiervoor in moet vullen en welke documentatie er vereist is. Het programma Transfer Pricing stelt u in staat om in een kort tijdsbestek de belangrijkste tools van het bepalen van een arm’s length verrekenprijs tot u te nemen zodat u de juiste vragen kan stellen en situaties kunt herkennen waarbij coördinatie met de fiscale afdeling plaats moet vinden. De nieuwste wetenschappelijke, belastingtechnische en control inzichten staan centraal. Deze worden door deskundigen gepresenteerd zodat u met hen kunt reflecteren op de ‘waarom-vragen’ en daarover kunt discussiëren met de andere ervaren professionals.

Het programma Transfer Pricing bestaat uit 5 interactieve modules, verspreid over vier maanden. Elke module vindt plaats op een woensdag of donderdag en begint om 15:30 en eindigt om 20:30.

Deelnemers worden in de gelegenheid gesteld om vooraf per mail (jieajoen@ese.eur.nl) (geanonimiseerde) casussen in te brengen. Deze worden doorgestuurd aan de inleiders. Als er geschikte casussen worden aangedragen, zullen deze worden behandeld.

Docenten

De docenten zijn topexperts op hun vakgebied. Hun deskundigheid garandeert een actueel programma van hoog niveau. Zij komen vanuit het bedrijfsleven, de wetenschap en de overheid en delen deze brede kennis met u.

Aanmelden en informatie

U kunt zich inschrijven voor dit programma middels het inschrijfformulier. Gedetailleerde informatie over het programma vindt u in de brochure. Vragen kunt u stellen via het vraagformulier of u kunt de programmacoördinator mailen.

Contact

Voor vragen en verdere informatie over dit Executive Programma kunt u contact opnemen met de Programma Coördinator:

Henri Slob

E-mailadres
Telefoon
010-4081297
Kamer
Van der Goot Building, Kamer M5-05
Adres

Burgemeester Oudlaan 50
3062 PARotterdam
Nederland

Postadres                       ESAA Erasmus Universiteit Rotterdam
Postbus 1738
3000 DR Rotterdam