Business Economics - The Next Level

Meld u aan voor de voorlichtingsbijeenkomst op 14 september 2017 

OVER DE OPLEIDING

"Business Economics - The Next Level' is een uniek programma voor young business professionals die, in relatief korte tijd, zowel professioneel als op persoonlijk vlak willen accelereren."

Onder leiding van vooraanstaande hoogleraren, 'thought leaders', experts uit de praktijk en een certified coach krijgen deelnemers de mogelijkheid om 'state of the art' bedrijfseconomische inzichten te verbinden met persoonlijk leiderschap. Na het volgen van dit 11-daagse programma is men 'de modellen voorbij' en nog beter in staat om de breedte en reikwijdte van de bedrijfseconomie te doorgronden en de eigen rol daarin te verstevigen.

In een setting van maximaal 25 deelnemers wordt er naast actuele vakinhoudelijke onderwerpen aandacht besteed aan minder traditionele thema's zoals geluk en normen & waarden in relatie tot de organisatorische en persoonlijke prestaties.

Ook de steeds belangrijkere rol van big data en data-analyse komt aan bod. Op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en zelfinzicht, wordt aandacht geschonken aan drijfveren, emoties en zin- & betekenisgeving. Kennis hierover wordt onder andere ingezet voor vraagstukken op het gebied van teambuilding en de persoonlijke missie. Er is voldoende ruimte voor reflectie en het inbrengen van eigen casuïstiek.

Alle deelnemers krijgen na afloop van het programma een persoonlijke feedback sessie met de coach.

  
                 Meer inhoudelijke informatie vindt u hier.

  Erasmus School of Accounting & Assurance is als onderwijsinstelling erkend door de NBA en   
  is daardoor gerechtigd PE-uren toe te kennen aan onderwijsactiviteiten. Het aantal PE-uren is 66. 


DOCENTEN

Betrokken docenten zijn vooraanstaande hoogleraren, 'thought leaders' en experts uit de praktijk. Onder begeleiding van een certified coach krijgen deelnemers de mogelijkheid om 'state of the art' bedrijfseconomische inzichten te verbinden met persoonlijk leiderschap.

 

CONTACT

Het programma 'Business Economics - The Next Level', kent een maximale groepsgrootte van 25 deelnemers. U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier.

Voor vragen, informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen:

Contact Mevrouw Nita Ramsaransing
Telefoon  010 - 408 12 79
Email

 esaa-nextlevel@remove-this.ese.eur.nl