Voorlichtingsbijeenkomst Business Economics - The Next Level

Datum:

Donderdag 14 september 2017

Tijdstip:

16:00 – 18:00 uur

Locatie:

Campus Erasmus Universiteit Rotterdam

Burg. Oudlaan 50, 3062 PA Rotterdam

Zaal:

Zaal Capelle (H17-18), Tinbergen Building

Bereikbaarheid:

Voor informatie over parkeren en voor de plattegrond klikt u hier.

 

 

Programma

16.00 - 16.20 uur:

Ontvangst

16.20 - 16.50 uur:

Opening & informatie over de opleiding

drs. Celia Taia Boneco RA

16.50 - 17.20 uur:

Persoonlijke ontwikkeling en drijfveren

drs. Bert Iedema RA

17.20 - 17.45 uur:

Q&A

17:45

Informele afsluiting met een drankje en een hapje

Doelgroep
Het Executive Program ‘Business Economics – The Next Level’ is ontwikkeld voor (financieel) managers, consultants, financieel directeuren, treasurers, beleidsmedewerkers, beleidsadviseurs en controllers.

De moderne finance & control professional moet, als bedrijfseconomisch deskundige, innovatief en ondernemend zijn, in staat zijn om verder te kijken dan de theoretische modellen, bredere patronen en belangen kunnen herkennen en dit alles kunnen integreren in het dagelijks handelen vanuit een ontwikkeld zelfinzicht. Daarbij moet hij/zij onder andere rekening houden met aspecten van gedrag, irrationaliteit, opportunisme en emotionele filters. Ook spelen aspecten van organisatorische en persoonlijke dynamiek een belangrijke rol.

In het Executive Program ‘Business Economics – The Next Level’ hebben we deze aspecten samengebracht. Het programma kenmerkt zich door de combinatie van inhoudelijke verdieping én persoonlijke ontwikkeling.  Het programma bestaat uit 11 programmadagen, start in het voorjaar 2018 en biedt plaats aan maximaal 25 deelnemers.

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst krijgt u nadere toelichting over de opbouw en samenstelling van het programma en hoe u uw persoonlijke ontwikkeling tijdens het programma verder kunt vormgeven, samen met de docenten.

Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA) is als onderwijsinstelling erkend door de NBA en daardoor gerechtigd om PE-uren toe te kennen aan onderwijsactiviteiten. Na afloop van dit Executive Program ontvangen deelnemers een deelnemerscertificaat. Het aantal PE-uren is 66.

Nadere informatie
Mevrouw Nita Ramsaransing
T: 010-408 12 79
E: esaa-nextlevel@remove-this.ese.eur.nl
W: www.esaa.nl/benxl