Hoe kan ik mij aanmelden/inschrijven?

Aanmelden voor de start van 15 september 2017 is helaas niet meer mogelijk, wij werken op dit moment met een wachtlijst. U kunt een plek reserveren voor de volgende start, in september 2018 bij Henny van den Bergh: vandenbergh@remove-this.ese.eur.nl

U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier of via de Program Coordinator mevrouw Henny van den Bergh (010-4081521).

Wanneer start het executive program CSR?

De totale leergang start jaarlijks in september. Er is een maximum van 25 deelnemers per leergang, dit om een waardevolle interactie tussen deelnemers en docenten te kunnen waarborgen.

De gehele leergang start weer op 15 september 2017, het rooster hiervoor kunt u hier downloaden.

Hoe groot is de groep deelnemers die deelneemt aan het executive program?

Er is een maximum van 25 deelnemers per leergang, dit om een waardevolle interactie tussen deelnemers en docenten te kunnen waarborgen.

Wat zijn de toelatingseisen?

Van de deelnemers aan het executive program CSR wordt verwacht dat zij een academische achtergrond hebben, of een HBO diploma met enige jaren werkervaring.  Is dit niet het geval dan kunt u uw kwalificatie voor de opleiding bespreken.

Krijg ik een diploma of certificaat na het afronden van het executive program?

De deelnemers die twee of drie modules volgen, sluiten deze af met een paper. In de paper werken de deelnemers een praktijkonderwerp uit onder begeleiding van één van de docenten. Na afronding van de paper wordt een certificaat uitgereikt van de Erasmus School of Economics (ESE). Indien u één module volgt of ervoor kiest geen paper te schrijven, ontvangt u een certificaat van deelname aan het executive program CSR van ESAA.

Wat zijn de kosten voor het executive program CSR?

 

Module 1
€1.950,-
3 dagen

Module 2
€3.900,-
6 dagen

Module 3
€2.600,-
4 dagen

Integrale Opleiding CSR

X

X

X

CSR Strategie en Management

X

X

 

CSR Rapportage & Audit

X

 

X

Worden PE-uren verstrekt voor deelname aan het Executive Program CSR? 

Erasmus School of Accounting & Assurance is als onderwijsinstelling erkend door de NBA- Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants en is daardoor gerechtigd PE-uren toe te kennen aan haar onderwijsactiviteiten. Het aantal PE-uren voor het Executive Program CSR bedraagt  6PE uren per college, voor de totale leergang is dit 78 PE uren.

Module 1 CSR Theorie en Praktijk: 18 PE uren
Module 2 CSR Management: 36 PE uren
Module 3 CSR Rapportage & Audit: 24 PE Uren

naar boven