Finance & Risk Management voor Woningcorporaties

DOELGROEP

Dit Executive Program is bestemd voor (assistent) controllers, hoofd en medewerkers van een afdeling financiën, overig financieel specialisten en leden van een Raad van Toezicht. U dient bij voorkeur te beschikken over een met succes afgeronde HBO of universitaire opleiding met een financieel-economische richting als specialisatie.

OVER DE OPLEIDING

Het programma Finance & Risk Management voor Woningcorporaties bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten op de donderdagen van 16:00 – 21:00 uur (incl. maaltijd). De bijeenkomsten hebben een theoretische- en een praktische invalshoek en zijn interactief en case-gericht. Na afronding bent u nog beter in staat uw functie in de financiële sfeer in te vullen.

 

Meer inhoudelijke informatie vindt u hier.

Ervaringen van onze deelnemers

"Het programma heeft mij geholpen om me in mijn nieuwe rol van corporatiebestuurder bij te scholen in Finance en Risk gerelateerde thema's en kennis te nemen van de actuele ontwikkelingen. Goede, inspirerende sprekers waardoor de snelheid er lekker in zit. Het starttijdstip maakte het goed mogelijk mijn deelname te combineren met mijn dagelijkse werkzaamheden."

''Een zeer bruikbaar programma, met vele actualiteiten en praktisch informatie ook wetenschappelijk goed onderbouwd, dat ik veel eerder had moeten volgen.''

DOCENTEN

De docenten beschikken over ruime ervaring zowel vanuit de wetenschap als uit de praktijk. Aan de hand van actuele cases wordt thematisch ingegaan op de vraagstukken waar woningcorporaties mee te maken krijgen. De onderwerpen die aan de orde komen hebben betrekking op bijvoorbeeld financieel- en risicomanagement, treasury- management, internal control en corporate governance. Ervaren docenten op de diverse en uiteenlopende onderdelen van het financieel- en risicomanagement bieden u de wetenschappelijke kennis en instrumenten aan met betrekking tot vraagstukken waar een corporatie in de praktijk mee te maken krijgt.

AANMELDINGSPROCEDURE

Meer informatie over het programma vindt u hier.

U kunt uw aanvraag voor deelname aan het Executive Program hier downloaden.

CONTACT

Voor alle andere praktische zaken en informatie kunt u contact opnemen met Mirella Stander.

Program Coordinator 
Telefoon 
Mevrouw Mirella Stander
010 - 408 97 35

 

LEERDOELEN

Door wetenschap en praktijk samen te brengen krijgen deelnemers nieuwe inzichten aangereikt en wordt beoogd de interactie tussen docenten en deelnemers te bevorderen. Dit met als doel bij te dragen aan een vergroting- en verdieping van kennis en inzicht bij de deelnemers.

Erasmus School of Accounting & Assurance is als onderwijsinstelling erkend door het NIVRA en is daardoor gerechtigd PE-uren toe te kennen aan onderwijsactiviteiten. Het aantal PE-uren voor Finance & Risk Management voor Woningcorporaties bedraagt in totaal 40.