The New CFO


DOELGROEP

Het Executive Program The New CFO is toegankelijk voor onderstaande doelgroepen:

  • CFO's: recent benoemde en aanstaande
  • Ervaren CFO’s die kennis willen nemen van de nieuwste academische inzichten.
  • Zij die medeverantwoordelijk zijn voor het aansturen van een financiële organisatie én ervaren professionals.

Wat onze deelnemers zeggen over The New CFO:
- "Veel praktische, ervaring gerelateerde verhalen. Erg Goed."
- "Originele invalshoek met goede mix tussen praktische en academische kanten."

OVER DE OPLEIDING

Er is er veel veranderd in de zakelijke en monetaire wereld. De rol die de CFO heeft in relatie tot de CEO, de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen, audit-, risk- en corporate strategy committee’s is dynamisch.

De CFO dient zich opnieuw te verdiepen in de business, de business modellen, de risico’s en daarnaast de veranderende relatie met share- en stakeholders. Het Executive Program The New CFO is voor de CFO ontwikkeld om op de relevante thema’s en dilemma’s kennis te verdiepen, om met topsprekers uit de wetenschap en ”thoughtleaders” uit de internationale praktijk in discussie te gaan.

Meer inhoudelijke informatie over Het Executive Program The New CFO vindt u hier.

DOCENTEN

De sessies worden gegeven door topwetenschappers. CEO’s, CFO’s, Commissarissen, leden van audit committees en toonaangevende M&A en andere specialisten zullen hun ervaringen met u delen. (Internationale) sprekers en fireside guests zullen tijdens het programma aansluiten.

BROCHURE EN AANMELDINGSPROCEDURE

Extra informatie over de opleiding tot CFO vindt u in de brochure.


U kunt bij elke module instappen en er bestaat de mogelijkheid om flexibel deel te nemen vanaf vier modules. Het programma bestaat uit 10 programmadagen per jaar.

LEERDOELEN 

The New CFO behandelt de belangrijkste thema’s die bij de positie van de CFO horen en inzichten vanuit actuele cases in de voor u relevante academische kennis, ontwikkeld in de afgelopen tien jaar. Hoogleraren, gastsprekers uit het bedrijfsleven en collega-CFO’s delen hun ervaringen. U bent daarmee op de hoogte van de uitdagingen van de CFO.

Erasmus School of Accounting & Assurance is als onderwijsinstelling erkend door de NBA en is daardoor gerechtigd PE-uren toe te kennen aan onderwijsactiviteiten. Het aantal PE-uren voor The New CFO bedraagt 60. Per module: 6 PE uren.
 

Lees meer over het beroep de CFO.

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

  •  Bert de Groot over The New CFO: "Elke keer proberen we inzicht te krijgen in de dynamiek die er is in de bestuurskamer en in de rollen van de personen die daar rondlopen. We doen dit door de wetenschappelijke inzichten die we hebben op de diverse thema’s te verbinden met de actuele bedrijfsrelevante onderwerpen in de bestuurskamer."
  • Cursist: "Ik ben gestimuleerd om andere rollen op me te nemen. Ik heb alle verhalen opgezogen en kreeg er ongelofelijk veel energie van."

Elsevier was aanwezig bij de laatste opleidingsdag. Lees hier het artikel.

CONTACT

Voor alle andere praktische zaken en informatie kunt u contact opnemen met de Program Coordinator van de opleiding.

Program coordinator   Mevrouw Jacqueline Kraft van Ermel
Telefoon  010 - 40 828 64
Mobiel  06 - 470 306 85