Financieel Forensisch Deskundige

Doelgroep

Het Executive Program ‘Financieel Forensisch Deskundige’ is ontwikkeld voor zowel accountants als juristen en legt de verbinding tussen deze juridische- en financiële disciplines.

Financieel Forensisch Onderzoek richt zich op waarheidsvinding als er een vermoeden is van financiële criminaliteit (zoals fraude, witwassen, financiering van terrorisme en corruptie). Voor de uitvoering van deze onderzoeken is expertise vereist van zowel de accountants als de juristen. Het Executive Program richt zich op de verbinding tussen de accountancy en de rechtswetenschap met als doel het bereiken van een effectiever en efficiënter onderzoek.

Over de opleiding

De colleges worden gegeven op vrijdagen.

Startdatum:  6 april 2018
Collegetijden:  09:30 uur – 16:30 uur
Vooropleiding:  Afgeronde juridische of financieel-economische academische opleiding of opleiding op HBO niveau met aantoonbare praktijk ervaring
Locatie: Erasmus Universiteit Rotterdam
Werkvorm: Colleges, interactief en gebruikmakend van actuele cases. De opleiding wordt afgerond door het schrijven en verdedigen van een paper.

Docenten

Door de inbreng van betrokken hoogleraren en docenten uit de praktijk bent u verzekerd van state-of-the-art wetenschappelijke kennis en methodieken. Het Executive Program ‘Financieel Forensisch Deskundige’ staat onder leiding van Prof.dr. Peter Diekman RA.

Thema’s

De opleiding is ingedeeld in drie modules te weten:

-          Accountancy en bedrijfseconomie

-          Rechten

-          Overige onderwerpen

Inschrijving per module is mogelijk. Bekijk hier meer informatie over de inhoud per module.

Meer informatie en aanmeldingsprocedure

Meer informatie over het programma vindt u hier.

U kunt het inschrijfformulier voor Financieel Forensisch Deskundige hier downloaden.

Contact

Voor alle andere praktische zaken en informatie kunt u contact opnemen met Program Coordinator Henny van den Bergh.

Program Coordinator  Mevrouw Henny van den Bergh
Telefoon 010 - 408 15 21
E-mail esaa-ffd@ese.eur.nl

 

Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA) is als onderwijsinstelling erkend door de NBA en daardoor gerechtigd om PE-uren toe te kennen aan onderwijsactiviteiten. Na afloop van de leergang ontvangen deelnemers een deelnemerscertificaat. Het aantal PE-uren voor de gehele leergang is 72.