Raad van Advies PCT

De Raad van Advies bewaakt de opzet, inhoud en kwaliteit van het programma. Ook kan de Raad een inhoudelijke bijdrage leveren aan een van de modules. De Raad van Advies bestaat uit:

Mevrouw drs P.G. Boumeester

Commissaris bij Heijmans, Ordina, de Persgroep en de Jaarbeurs, raad bij de Ondernemingskamer in Amsterdam, Executive coach bij QUIST, mede-eigenaar van Development Centers, trustee bij het KF Heinfonds, voorzitter jury verkiezing ‘Topvrouw van het Jaar’. 

Prof.dr. H.R. Commandeur

Bekleedt de F.J.D. Goldschmeding leerstoel Industriële Economie en Bedrijfshuishoudkunde bij de capaciteitsgroep Toegepaste Economie aan de Erasmus School of Economics van de Erasmus Universiteit Rotterdam (ESE/EUR).
Voorts is hij algemeen directeur van de Erasmus Universiteit Holding daarnaast bekleedt hij diverse toezichthoudende functies in profit- en non-profit organisaties.
Van 2003-2006 was hij decaan van ESE/EUR, van 1998-2014 verbonden aan Business Universiteit Nyenrode en van 1995-2001 werkzaam aan de Universiteit van Gent.

Mr. H.Th.E.M. Rottinghuis 

Voormalig-CEO Pon Holdings BV, lid raad van commissarissen Blokker Holding NV,  voorzitter raad van commissarissen Stork, non-executive director CRH, lid raad van toezicht Nationaal Park De Hoge Veluwe en voorzitter Raad van Commissarissen Koole Terminals. 

Drs. J.B.M. Streppel

Vice Voorzitter RvC Van Lanschot, non-executive director RSA Insurance Group, Londen, lid raad van toezicht St Arq, Diemen (GGZ-instelling), voorzitter Raad van Advies Koninklijk Actuarieel Genootschap, bestuurslid Corporate Finance, Amsterdam, raad ondernemingskamer van het Gerechtshof te Amsterdam,. president-commissaris Leaseplan Corporation, lid Raad van Advies Inseit  en bestuurder Gieskes-Strijbis Fonds.

Mevrouw prof.mr. H.M. Vletter-van Dort

Professor Financial Law and Governance, Erasmus School of Law. Voorzitter van de RvC van Intertrust NV en commissaris bij NN group.