Masterclass Blockchain: naar een fraudeloze wereld?

• Deze masterclass wordt in samenwerking met het Institute for Financial Crime (IFFC) georganiseerd vanuit het ESAA Executive Program Financieel Forensisch Deskundige. Het programma bestaat uit een inleiding in blockchain en gaat in op diverse toepassingsmogelijkheden op het terrein van procesmanagement, fraudepreventie en –detectie, en interne beheersing. Hoe kan blockchain als technologie bij bitcoins en andere cryptovaluta worden ingezet? Brengt deze technologie een eenduidige waarheid over de herkomst en het eigenaarschap van activa en brengt zij daarmee een fraudeloze wereld? Of brengt zij juist weer nieuwe fraudevormen?

Met onder andere Prof. dr. E.H.J. (Eddy) Vaassen RA, Hoogleraar Accountancy, en Prof. dr. R.J. (Ron) Berndsen, Tilburg University

Doelgroep

Financieel forensisch deskundigen, (forensische) accountants, forensisch onderzoekers, juristen, advocaten, toezichthouders, bankiers en criminologen.

Datum en tijdstip

Datum is nog niet bekend

Locatie

Erasmus school of accounting and assurance, Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA Rotterdam

Prijs

€ 795 per deelnemer (€ 645 voor alumni FFD-opleiding en IFFC-participanten), inclusief lunch

PE- punten

Meld u aan middels het inschrijfformulier.

• De Erasmus School of Accounting & Assurance is als onderwijsinstelling erkend door de NBA en gerechtigd PE-uren toe te kennen voor deelname aan haar opleidingen. Deelname aan deze masterclass levert 6 PE-uren op.

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met Ugur Bozdag- Pesmen:

Ugur Bozdag-Pesmen

Kamer