Masterclass Professionals in de Zorg

Experimenteren in de zorg doe je zo!  

Doelgroep

De Masterclass Professionals in de Zorg is ontwikkeld voor beslissers in de zorg, geschikt voor alle niveaus, zowel in curatieve zorg, langdurige zorg, eerste lijn als GGZ.

Over de opleiding

De zorgfinanciering kan eenvoudiger, zodat professionals meer tijd hebben om handen aan het bed te hebben. Kwaliteit van leven dient voorop te staan bij beslissingen. Over deze principes is ogenschijnlijk brede consensus, maar het blijkt lastig voor organisaties om hier werkelijk stappen te maken en om vrijheid te rijmen met betaalbaarheid. Hoe kunnen organisaties hierin stappen maken? In de Masterclass Professionals in de Zorg wordt op innovatieve wijze ingegaan op thema’s die betrekking hebben op zorgfinanciering en de dilemma’s en obstakels waar professionals dagelijks mee te maken hebben. De professionals leren van deze Masterclass hoe ze zelf het verschil kunnen maken door een combinatie van analytisch denken over de zorg en pragmatisme.  Meer informatie over het programma vindt u hier.

Docenten

Onder andere Marcel Canoy, columnist van het FD en distinguished lecturer aan de Erasmus School of Accounting & Assurance.

Informatie

Lees de brochure wie de sprekers zijn, voor meer informatie en de thema’s van de modules van de Masterclass Professionals in de Zorg.

Contact

Voor alle praktische zaken en nadere informatie over de Masterclass kunt u contact opnemen met de Program Coordinator Jacqueline Kraft van Ermel. 

Telefoon:

010- 408 28 64 of 06-47030685

E-mail:

kraft@ese.eur.nl

Postadres:

ESAA
Tinbergen Building, kamer H13-10
Postbus 1738
3000 DR Rotterdam

Bezoekadres:

Burgemeester Oudlaan 50
Kamer H13-10
3062 PA Rotterdam