CISA-examentraining voor RE’s

Erasmus School of Accounting & Assurance verzorgt in het najaar een CISA training voor RE’s. Degenen die de RE-opleiding hebben afgerond hebben de CISA-stof al gehad en kunnen daarom in een verkort traject van 4 dagdelen worden voorbereid op het CISA-examen.

De CISA training wordt gegeven op de Erasmus Universiteit Rotterdam op donderdagen van 17.00 – 21.30 uur (inclusief een half uur pauze met broodjes):

·         Donderdag 1 november 2018: The process of Auditing Information Systems en Governance & Management of IT
·         Donderdag 8 november 2018: Information Systems Acquisition, Development & Implementation
·         Donderdag 15 november 2018: Information Systems Operations, Maintenance & Service Management
·         Donderdag 22 november 2018: Protection of Information Assets

Per dagdeel wordt 2 uur besteed aan een toelichting van de stof en 2 uur aan het oefenen met examenvragen, waarbij ook de visie van ISACA aan de orde komt.

Aanmelding is niet meer mogelijk.

Mirella Stander
E: esaa-auditing@ese.eur.nl