Extra informatie: Ons onderwijs tijdens de Corona-crisis

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus geven we momenteel live online colleges. We gaan er vanuit dat we in het nieuwe collegejaar weer van start zullen gaan met fysieke colleges. Mocht het nodig blijken in september dan zullen we uitwijken naar live online colleges.

De Erasmus Universiteit heeft in lijn met het landelijk verbond Hogescholen en Universiteiten besloten voorlopig al het fysieke onderwijs en tentamens te schrappen tot 1 juni. Via deze link lees je alles over de maatregelen op de campus. 

Ook het Post Master onderwijs en de Executive Education programma's gaan mee in het besluit van de Erasmus Universiteit om met ingang van vrijdag 13 maart al het fysieke onderwijs, tentamens en bijeenkomsten te laten vervallen. Wij verzorgen voorlopig tot 1 juni digitale colleges, zodat onze opleidingen zoveel mogelijk door kunnen gaan. Als de mogelijkheid zich voordoet om het fysieke onderwijs eerder op te starten dan zetten we daar vol op in. 

Over eventuele overige wijzigingen word je nader geïnformeerd via de opleidingscoördinator. Heb je overige vragen? Neem de komende periode dan zoveel mogelijk contact op via e-mail, dan zullen we jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.