Inschrijving voor de modules Auditing (RE of RO) 2021

Post-Master opleiding IT-Auditing & Advisory

De modules Auditing van de post-master opleidingen IT-Auditing & Advisory (RE) en Internal Auditing & Advisory (RO) gaan in januari weer van start en staan ook open voor losse inschrijving. Beide opleidingen hebben een module Auditing in het curriculum en hebben tot doel de studenten inzicht bij te brengen in de algemene principes van auditing en de feitelijke toepassing als internal auditor danwel als IT-auditor.

De modules worden in de periode vanaf 22 januari 2021 tot en met 7 mei 2021 op vrijdag overdag gegeven. Omdat de modules deel uitmaken van de reguliere opleiding, is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. In verband met het Coronaprotocol geldt een maximum aantal studenten in de zaal en is het mogelijk om de colleges via een livestream te volgen. Gezien de aangescherpte maatregelen geven we momenteel alleen online colleges. Zodra het overheidsbeleid het weer toelaat, schalen we weer op naar fysieke colleges.

De kosten van de module van de opleiding IT-Auditing & Advisory (RE) bedragen € 3350,- inclusief tentamens en exclusief literatuur. De kosten van de module van de opleiding Internal Auditing & Advisory (RO) bedragen € 3540,- inclusief tentamens en exclusief literatuur. De deelnemers dragen zelf zorg voor de aanschaf van de literatuur.

De inschrijving zien we graag uiterlijk vrijdag 15 januari 2021 tegemoet. Mail het inschrijfformulier naar: esaa-auditing@ese.eur.nl.

Inschrijfformulier module Auditing - Internal Auditing & Advisory 2020-2021

Inschrijfformulier module Auditing - IT-Auditing & Advisory 2020-2021

Meer informatie

Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen via esaa-auditing@ese.eur.nl.

De inschrijving zien we graag uiterlijk vrijdag 15 januari 2021 tegemoet.

Vergelijk @count opleiding

• @title