Jan Stolker Distinguished Lecturer Erasmus School of Accounting & Assurance

Per 1 november 2016 is drs. Jan Stolker benoemd tot Distinguished Lecturer aan de Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA); onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Jan Stolker studeerde af in commerciële beleidsvorming en openbare financiën (public choice) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tien jaar geleden keerde hij terug naar zijn Alma Mater, waar hij het onderwerp corporate governance op de kaart zette. De eerste 22 jaar van zijn loopbaan bekleedde hij diverse bestuursfuncties in de internationale financiële wereld. Stolker is  actief als turn around specialist en heeft een uitgebreide  ervaring als commissaris en toezichthouder van (internationale) ondernemingen en maatschappelijke organisaties. Zijn kennis op het gebied van financiering en risk management en zijn ervaring op het gebied van ondernemingsbestuur en strategische beleidsvorming brachten hem op het terrein van corporate governance.

Onder zijn leiding als Program Director groeide het Programma voor Commissarissen en Toezichthouders de afgelopen jaren uit tot een toonaangevend opleidingsinstituut. Dat Corporate Governance een van de speerpunten van de Erasmus Universiteit is geworden bewijst de recente oprichting van het Erasmus Governance Institute (EGI) waar Stolker leiding aan geeft.

Het is de ambitie van het EGI om  de komende jaren haar onderzoeksprogramma’s op het gebied van goed ondernemingsbestuur uit te breiden en zich te richten op de ontwikkeling van best practices.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen