Losse module Accounting Information Systems

Mogelijkheid tot inschrijving module Accounting Information Systems (voorheen BIV/AO) van de post-master opleidingen IT-Auditing & Advisory (RE) en Internal Auditing & Advisory (RO)

De module Accounting Information Systems (voorheen BIV/AO) heeft tot doel de studenten in staat te stellen om een organisatie te beoordelen op de kwaliteit van de genomen (organisatorische en geautomatiseerde) beheersmaatregelen en de kwaliteit van de bestuurlijke informatieverzorging. De module gaat in op de nieuwste mogelijkheden om informatietechnologie in te zetten bij interne controle.

De colleges worden van november 2020 tot en met maart 2021 op vrijdag gegeven. De module bestaat uit 14 colleges en maakt deel uit van de reguliere opleidingen IT-Auditing & Advisory en Internal Auditing & Advisory van de Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA), waardoor slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. In verband met het Corona protocol geldt een maximumaantal studenten in de zaal en een deel van de studenten volgt de colleges via een livestream. Gezien de aangescherpte maatregelen geven we momenteel alleen online colleges. Zodra het overheidsbeleid het weer toelaat, schalen we weer op naar fysieke colleges.

Kosten en Inschrijving

De kosten van deze module bedragen € 3410,- inclusief tentamen en exclusief literatuur. De deelnemers dragen zelf zorg voor de aanschaf van de literatuur.

De inschrijving zien we graag uiterlijk vrijdag 6 november 2020 tegemoet.

Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen:

E: esaa-auditing@ese.eur.nl