Losse Module Auditing (RE)

Op zoek naar meer inzicht in de algemene principes van auditing en de feitelijke toepassing als IT-auditor? Schrijf je in voor onze module Auditing waarin onder andere aandacht wordt besteed aan de algemene audittheorie en -methodologie, en specifiek wordt ingegaan op auditing door IT-auditors.

De module maakt deel uit van de post-master opleiding IT-Auditing & Advisory en de zestien colleges worden gegeven op vrijdagen van 27 januari tot en met 26 mei 2023 overdag. Tentaminering bestaat uit twee opdrachten en een mondeling tentamen. Als u deze module met een voldoende afsluit, krijgt u hiervoor vrijstelling bij inschrijving voor de tweejarige opleiding IT-Auditing & Advisory. De eisen voor toelating tot het volgen van de module Auditing zijn hetzelfde indien u zich zou inschrijven voor de reguliere opleiding.

De kosten van deze module bedragen € 3425,- inclusief tentamens en exclusief literatuur.

Er geldt een restitutieregeling van 50% korting op de gevolgde module als u zich aansluitend inschrijft voor de tweejarige opleiding IT-Auditing & Advisory.

We geven fysieke colleges op de Erasmus Universiteit Rotterdam (locatie Woudestein). Voor studenten die i.v.m. klachten moeten thuisblijven is een livestream aanwezig. E.e.a. afhankelijk van richtlijnen vanuit de rijksoverheid.

Voor uitgebreidere informatie (rooster, onderwerpen docenten en literatuur) kunt u contact met ons opnemen via esaa-auditing@ese.eur.nl. De inschrijving zien we graag uiterlijk vrijdag 13 januari 2023 tegemoet.

Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen:

E: esaa-auditing@ese.eur.nl

Vergelijk @count opleiding