Module Auditing Fundamentals: CIA-Approach

De Post-Masteropleiding Internal Auditing & Advisory heeft de module CIA vernieuwd. In vijf colleges worden de belangrijkste onderdelen van Gleim behandeld. Het afsluitende zesde college is een examentraining.Met deze nieuwe insteek maken de studenten eerst kennis met de fundamentals van Auditing en is alleen het laatste college gericht op tips & trucs voor het CIA-examen.

De colleges worden in september en oktober 2020 op vrijdag gegeven, gezamenlijk met de studenten van de Internal Auditing & Advisory opleiding. De kosten voor de colleges en het module-tentamen bedragen € 1390,-. Het module-tentamen is een voorbereiding op het wereldwijd door IIA afgenomen CIA-examen. Voor de module worden 18 PE-uren verstrekt. De deelnemers dragen zelf zorg voor de aanschaf van de literatuur.

•

Het aantal PE-uren voor de Module Auditing Fundamentals: CIA-Approach bedraagt 18 PE-uren.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Anne Abresch-Griep

Voor vragen over de CIA-examens zie http://www.iia.nl/iia-academy/internationale-certificeringen