Module Auditing Fundamentals: CIA-Approach

De Post-Master opleiding Internal Auditing & Advisory heeft dit jaar de CIA module vernieuwd. De module met zes colleges gaat in op de belangrijkste onderdelen van part I en II van Gleim en het International Professional Practices Framework. Studenten maken kennis met de fundamentals van Auditing, krijgen een CIA overview en een examentraining.

De colleges worden in september en oktober 2021 op vrijdag gegeven, gezamenlijk met de studenten van de Internal Auditing & Advisory opleiding. De kosten voor de colleges en het module-tentamen bedragen € 1390,-. Het module-tentamen is, naast een stuk zelfstudie, tevens een voorbereiding op het wereldwijd door IIA afgenomen CIA-examen part I en II. De deelnemers dragen zelf zorg voor de aanschaf van de literatuur. De colleges zullen fysiek (onder voorbehoud van overheidsmaatregelen) en met een livestream worden gegeven.

Tijd:  09.30 – 12.30 uur

10-09-2021

Essentie van internal auditing

17-09-2021

Siebe de Jager

De praktijk van internal auditing

24-09-2021

Siebe de Jager

Kennis van organisaties en beheersing

01-10-2021

Siebe de Jager

Internal Audit in een veranderende omgeving

08-10-2021

Fred Steenwinkel

CIA overview

15-10-2021

Fred Steenwinkel

Examentraining

Klik hier voor meer informatie en hier voor het inschrijfformulier.

Voor vragen kunt u contact opnemen met
Anne Abresch-Griep

Vergelijk @count opleiding