Module Auditing Post-master opleiding Internal Auditing & Advisory (RO)

Op zoek naar meer inzicht in de algemene principes van auditing en de feitelijke toepassing als internal auditor? Schrijf je in voor onze module Auditing waarin onder andere aandacht wordt besteed aan de algemene audittheorie, de verschillende auditdisciplines en ontwikkelingen in het vakgebied. Het onderdeel auditmethodologie stelt de deelnemers in staat ontwerpkeuzes van een onderzoek te maken en te onderbouwen.

De module maakt deel uit van de post-master opleiding Internal Auditing & Advisory en de vijftien colleges worden gegeven op vrijdagen van 21 januari tot en met 6 mei 2022 overdag. Tentaminering bestaat uit een E-learning en een opdracht. Als u deze module met een voldoende afsluit, krijgt u hiervoor vrijstelling bij inschrijving voor de tweejarige opleiding Internal Auditing & Advisory. De eisen voor toelating tot het volgen van de module Auditing zijn hetzelfde indien u zich zou inschrijven voor de reguliere opleiding.

De kosten van deze module bedragen € 3540,- inclusief tentamens en exclusief literatuur.

Er geldt een restitutieregeling van 50% korting op de gevolgde module als u zich aansluitend inschrijft voor de tweejarige opleiding Internal Auditing & Advisory.

We geven fysieke colleges gecombineerd met een livestream voor degenen die thuis willen of moeten blijven. E.e.a. afhankelijk van richtlijnen vanuit de rijksoverheid.

Meer informatie

Voor uitgebreidere informatie (rooster, onderwerpen docenten en literatuur) kunt u contact met ons opnemen via esaa-auditing@ese.eur.nl.

De inschrijving zien we graag uiterlijk vrijdag 14 januari 2022 tegemoet.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen