Module Auditing
Post Master Internal Auditing & Advisory

Mogelijkheid tot inschrijving module Auditing van de post-master opleiding Internal Auditing & Advisory (RO)

Vanaf 1 november 2019 tot en met 3 april 2020 wordt op vrijdag overdag (van 9.30 – 12.30 uur of van 13.30 – 16.30 uur) op de Erasmus Universiteit Rotterdam de module Auditing gegeven. Deze module bestaat uit zestien colleges en maakt deel uit van de reguliere opleiding Internal Auditing & Advisory (IAA) van de Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA), waardoor slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is.

De module heeft tot doel de studenten inzicht bij te brengen in de algemene principes van auditing en de feitelijke toepassing als internal auditor. Aan bod komen onder andere audittheorie, auditmethodologie, integratie van auditvormen en ontwikkelingen in het vakgebied. Ook wordt aandacht besteed aan financial en IT-audit. In een verdiepingscollege Public & Private wordt ingegaan op specifieke kenmerken van auditing bij de overheid en een private omgeving.

Het is mogelijk de module af te sluiten met een schriftelijk en een mondeling tentamen. Als u deze module met een voldoende heeft afgesloten, krijgt u hiervoor vrijstelling als u zich vervolgens inschrijft voor de tweejarige opleiding Internal Auditing & Advisory. De eisen voor toelating tot het volgen van de module Auditing zijn hetzelfde indien u zich zou inschrijven voor de reguliere opleidingen. De collegedata voor de module kunt u verderop vinden.

De kosten van deze module bedragen € 3380,- inclusief tentamens en exclusief literatuur.

Er geldt een restitutieregeling van 50% korting op de gevolgde module als u zich aansluitend inschrijft voor de tweejarige opleiding Internal Auditing & Advisory.

De inschrijving zien we graag uiterlijk maandag 21 oktober 2019 tegemoet.

Charo Garcia
T: +31 10 408 22 17