Ons onderwijs tijdens én na Corona-maatregelen

Erasmus Universiteit Rotterdam volgt de ontwikkelingen omtrent het coronavirus op de voet en volgt alle maatregelen die zijn gecommuniceerd door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Campus Woudestein is weer geopend tot een maximum van 20% van de beschikbare capaciteit. 

Het Post-Masteronderwijs en de Executive Education programma's zijn weer opgestart na de zomervakantie. Een gedeelte van de colleges wordt waar mogelijk fysiek aangeboden. Het onderwijs wordt daarnaast aangevuld met online materialen.

De universiteit garandeert dat alle studiekiezers en herinschrijvende studenten per 1 september 2020 een volledig onderwijsprogramma krijgen aangeboden; fysiek op de campus als het kan, online of blended als het moet. Ook worden alle tentamens aangeboden, waar dat nodig is in aangepaste vorm. De veiligheid van onze studenten en medewerkers staat uiteraard te aller tijden voorop en wij volgen de landelijke én regionale ontwikkelingen nauwgezet. 

Over specifieke vragen per programma kun je contact met ons opnemen via de website. De opleidingscoördinator van het programma neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Wil je contact met ons opnemen? Doe dit dan ook komende periode zoveel mogelijk via e-mail, we zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. 

Blijf gezond en hopelijk tot snel!