Ons onderwijs tijdens én na Corona-maatregelen

Gedeeltes van Campus Woudestein zijn weer geopend voor studenten en medewerkers. Enkele ondernemers hebben hun deuren weer geopend en gedeeltes van de campus zijn onder voorwaarden opengesteld voor medewerkers en studenten tot een maximum van 20% van de beschikbare capaciteit.

Het Post-Masteronderwijs en de Executive Education programma's lopen óók na de zomer gewoon door. We zijn bezig met de voorbereidingen om vanaf september de colleges weer (deels) fysiek te geven en deze online aan te vullen.

Voor de start van het academisch jaar in september garandeert de universiteit dat alle studiekiezers en herinschrijvende studenten per 1 september 2020 een volledig onderwijsprogramma krijgen aangeboden; fysiek op de campus als het kan, online of blended als het moet. Ook worden alle tentamens aangeboden, waar dat nodig is in aangepaste vorm. De veiligheid van onze studenten en medewerkers staat uiteraard voorop in ons streven naar het opstarten van fysiek onderwijs. 

Over specifieke vragen per programma kun je ook tijdens de zomer contact met ons opnemen via de website. De opleidingscoördinator van het programma neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Wil je contact met ons opnemen? Doe dit dan ook komende periode zoveel mogelijk via e-mail, we zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. 

Voor nu wensen we iedereen een fijne zomer en hopelijk tot snel!