TRANSPARANTIE in TRANSFORMATIE

Symposium Auditing opleidingen 2019

TRANSPARANTIE in TRANSFORMATIE

Symposium ter gelegenheid van het 30 jarig bestaan van de Post-Master opleiding IT-Auditing & Advisory

In 1989 zijn we gestart met de opleiding IT-Auditing aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Dit jaar bestaat de opleiding, die inmiddels IT-Auditing & Advisory heet, 30 jaar. We willen dit graag met onze alumni, docenten, studenten en overige belangstellenden vieren.

Vrijdagmiddag 28 juni 2019 organiseren we het symposium TRANSPARANTIE in TRANSFORMATIE' met als dagvoorzitter prof.dr. Egon Berghout EMITA CISA.

Meer informatie en aanmelding

Bijwonen van het symposium is kostenloos maar aanmelding is noodzakelijk i.v.m. PE-registratie.

PE-uren

• PE-uren: 3 uur.
    ESAA is als onderwijsinstelling erkend door het NBA en is daardoor gerechtigd PE-uren toe te kennen aan onderwijsactiviteiten.

E: esaa-auditing@ese.eur.nl
T: 010 4082217