Update: Ons onderwijs tijdens én na de Corona-crisis

Vanaf 2 juni openen enkele ondernemers hun deuren weer op de campus van de Erasmus Universiteit. De verwachting is dat vanaf 15 juni de campus weer geleidelijk open gaat. Onze onderwijsprogramma's lopen ook met de maatregelen rondom het Coronavirus gewoon door. We geven momenteel live online colleges en onderzoeken de mogelijkheden voor fysiek onderwijs na de zomer. De Erasmus Universiteit en minister van OCW Ingrid van Engelshoven staan achter de belofte te staan die de universiteit eerder maakte: vanaf de start van academisch jaar 2020 - 2021 gegarandeerd kwalitatief en volwaardig onderwijs. Bekijk hier het interview met de minister.

De Erasmus Universiteit onderzoekt momenteel de mogelijkheden om de campus weer te openen voor studenten en medewerkers. Voor de start van het academisch jaar in september garandeert de universeiteit dat alle studiekiezers en herinschrijvende studenten per 1 september 2020 een volledig onderwijsprogramma krijgen aangeboden; fysiek op de campus als het kan, online of blended als het moet. Ook worden alle tentamens aangeboden, waar dat nodig is in aangepaste vorm.

Ook het Post Master onderwijs en de Executive Education programma's onderzoeken momenteel de mogelijkheden voor fysieke bijeenkomsten na 15 juni. Tot die tijd verzorgen we digitale colleges, zodat onze opleidingen door kunnen gaan met de kwaliteit die je van ons gewend bent. De veiligheid van onze studenten en medewerkers staat uiteraard voorop in ons streven naar het opstarten van fysiek onderwijs.

Over eventuele wijzigingen in jouw programma word je nader geïnformeerd via de opleidingscoördinator van jouw programma. Heb je vragen? Neem de komende periode dan zoveel mogelijk contact op via e-mail, dan zullen we jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.