WAT GA JE NA JE MASTER DOEN?

Je bent nu druk bezig met je Master, maar weet je al wat je erna gaat doen? In welke sector ga je aan de slag, bij welke werkgever, wat voor werk ga je dan doen en ga je nog een post-master volgen? Wist je dat je op de EUR ook een post-master opleiding kunt volgen, die door je werkgever wordt betaald?

Vrijdag 28 januari 2022 van 12.00-12.45 uur

ben je welkom bij ons Online Event.

(studenten van alle masteropleidingen van EUR-Woudestein zijn welkom)

Je kunt je aanmelden via deze link.

De post-master opleidingen Internal Auditing & Advisory en IT-Auditing & Advisory hebben enkele werkgevers en alumni gevraagd om jullie meer te vertellen over het auditvak in de praktijk en de ervaring met onze opleidingen. Zo krijgen jullie een goede indruk in mogelijk werk en een vervolgopleiding.

De volgende alumni / werkgevers delen hun ervaringen:

Svetlana Vrubleuskaya: na haar Master Criminologie startte ze bij één van de grootbanken in de rol van een Risico-analist. Vervolgens ging ze als adviseur bij KPMG aan de slag en volgde ze de post-master Internal Auditing & Advisory aan de EUR. Inmiddels werkt ze bij de gemeente Rotterdam en vertelt ze graag over haar ervaringen en over wat ze graag doet: onderzoek doen en organisaties helpen te verbeteren.

Erwin de Horde: is partner bij PwC, is accountant maar vooral IT-Auditor. Hij vertelt over het boeiende vakgebied en geeft je inzicht in een werkdag bij PwC als junior IT-auditor. Wil je verder kennismaken en eens koffiedrinken met een junior IT-auditor dan kan dat natuurlijk altijd. Na dit event zijn er diverse mogelijkheden.

Beate Numan is sector manager Operational Audit bij de Auditdienst Rijk. Zij geeft je een inkijkje in het afwisselende auditwerk met maatschappelijke impact. Na je studie kan je daar als audittrainee aan de slag en een dag per week naar een post-master opleiding.

Marieta de Vos-Vermulm is alumnus van beide post-master opleidingen en is momenteel werkzaam als senior manager Internal Audit bij de Atotech Group. Ze vertelt jullie wat haar werk inhoudt en welke uitdagingen er zijn op het gebied van IT/operational Audit.

Deelnemers krijgen na afloop een mail gestuurd met daarin diverse mogelijkheden om nader kennis te maken. Tevens een uitnodiging voor de voorlichtingsavonden in maart van de post-master opleidingen bij de EUR.

esaa-auditing@ese.eur.nl