Post-Master IT-Auditing & Advisory

Doelgroep

De tweejarige parttime opleiding staat open voor een brede doelgroep, maar een academisch werk- en denkniveau is een voorwaarde. Hoewel de opleiding primair opleidt tot IT-auditor, blijkt zij in de praktijk ook relevant voor Security Officers, Risk Managers, IT-managers en IT-consultants. De verschillende achtergronden van de studenten staan garant voor een brede benadering van de problematiek.

Over de opleiding

IT-Auditing & Advisory is het vakgebied dat zich bezighoudt met het beoordelen van c.q. het adviseren over het verantwoord toepassen van informatie (en communicatie-) technologie door organisaties. De opleiding IT-Auditing & Advisory aan de Erasmus Universiteit Rotterdam kenmerkt zich door aandacht voor de strategische inzet van IT en de rol van IT-auditors als ondersteuning van het topmanagement.

Meer inhoudelijke informatie vindt u hier.

Docenten

Het docententeam bestaat uit hoogleraren en uit docenten die in de praktijk werkzaam zijn en vaak vooraanstaande posities in het bedrijfsleven of non profitorganisaties bekleden. De docenten zijn veelal deskundigen op het terrein van IT-Auditing & Advisory. Diverse docenten verrichten ook wetenschappelijk onderzoek en brengen deze kennis in de opleiding. Hierdoor komt een goede balans in de opleiding tot stand tussen theorie en praktijk.

Brochure en Aanmeldingsprocedure

 

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.

Contact

Voor alle andere praktische zaken en informatie kunt u contact opnemen met de Program Coordinator van de opleiding.

Program Coordinator  

Mevrouw Charo García González

Telefoon

010 - 4081508

E-mail

esaa-itaa@remove-this.ese.eur.nl

Leerdoelen

De opleiding is een wetenschappelijke beroepsopleiding. Om de aansluiting met de praktijk optimaal te maken, wordt – naast kennisvergaring – veel aandacht besteed aan praktijksituaties in de vorm van casussen en aan het ontwikkelen van vaardigheden.