Inschrijving mogelijk voor module Auditing

Voor de module Auditing, onderdeel van de Post-Master opleidingen IT-Auditing & Advisory (RE) en Internal Auditing & Advisory (RO), is losse inschrijving mogelijk.

Deze module heeft tot doel de studenten inzicht te verschaffen in de algemene principes van auditing en de feitelijke toepassing als internal auditor of IT-auditor. Bij inschrijving kunt u aangeven of u de module gericht op internal auditors of gericht op IT-auditors wilt volgen. Tevens kunnen de deelnemers kiezen tussen een college met een verdieping naar de publieke sector of naar financiële instellingen. De module bestaat uit 14 colleges en loopt van 17 november 2017 tot en met 16 maart 2018. De colleges worden op vrijdag op de Erasmus Universiteit Rotterdam gegeven. Ook kan worden deelgenomen aan twee schriftelijke tentamens en een mondeling tentamen.

De kosten van deze module bedragen €3145,- inclusief tentamens en exclusief literatuur. Als u deze module met een voldoende heeft afgesloten, krijgt u hiervoor vrijstelling als u zich vervolgens inschrijft voor de tweejarige opleiding IT-Auditing & Advisory of Internal Auditing & Advisory. Bij aansluitende inschrijving geldt een restitutieregeling van 50% korting op de gevolgde module.

Klik voor meer informatie en het inschrijfformulier om deze module te volgen bij de opleiding IAA (RO) of het inschrijfformulier om deze module te volgen bij de opleiding ITAA (RE).

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Kirsten Stuij-Dingemanse. Ook kunt u bij haar de course description opvragen.

E: stuij-dingemanse@remove-this.ese.eur.nl
T: 010 408 22 17