Wat zeggen alumni over de opleiding

Twee afgestudeerden over de toegevoegde waarde van de RO-opleiding

Twee afgestudeerden over de toegevoegde waarde van de RO-opleiding van ESAA

In dit interview geven twee afgestudeerden (RA en RA/RC) aan waarom ze de post-master opleiding Internal Auditing & Advisory (RO) aan ESAA hebben gevolgd.

Ze gaan daarbij in op de toegevoegde waarde van de RO-opleiding  voor hun dagelijkse praktijk. Naast kennisverrijking geeft de opleiding ook een stuk reflectievermogen.

kobu agency

Nieuwe inzichten, onderzoeksvaardigheden én breder netwerk door de post-master Internal Auditing & Advisory

De omloopsnelheid van kennis in het auditvak gaat razendsnel. Om een waardevolle gesprekspartner te zijn voor het hoogste management is het cruciaal om die kennis te blijven opdoen, onderzoeksvaardigheden bij te spijkeren en de juiste vragen te stellen. Deze twee alumni gingen terug naar de collegebanken om naast hun drukke banen in een tweejarige post-master aan de Erasmus Universiteit Rotterdam alles te leren over Internal Auditing & Advisory (IAA). “De studie heeft me nieuwe inzichten opgeleverd, naast het cadeau dat ik zoveel nieuwe interessante mensen heb ontmoet.”