Instroommodule Auditing voor het kopjaar IT-Auditing & Advisory voor RC’s

In januari 2022 start de instroommodule voor Register Controllers (RC en CPC). Deze instroommodule bestaat uit de module Auditing (16 colleges, twee opdrachten en een mondeling tentamen).

Na afronding van deze module kunnen RC’s en CPC’s instromen in de Precourse en het éénjarige kopjaar van de post-master opleiding IT-Auditing & Advisory. Na het behalen van het kopjaar kunt u, in combinatie met voldoende praktijkervaring (en een verklaring omtrent gedrag), bij de beroepsvereniging NOREA de titel RE aanvragen.

Colleges

De colleges starten op 21 januari 2022 en worden op vrijdag overdag gegeven aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en worden tezamen gevolgd met de reguliere studenten van de opleiding IT-Auditing & Advisory. Dit collegejaar zal ook een livestream beschikbaar zijn voor degenen die niet naar het college kunnen komen.

De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

• Inleiding IT-Auditing (o.a. normenkaders en richtlijnen Norea)
  • Steekproeven en materialiteit
  • Financial Audit: de jaarrekening controle
  • Relatie IT en FA in de praktijk
  • Preventieve, detectieve en correctieve maatregelen
  • Forensics
  • Internal Auditing
  • Verdiepingscollege Private & Public

Kosten en inschrijving

De kosten voor deze instroommodule bedragen €3350,- exclusief literatuur en inclusief tentaminering.

Download hier het inschrijfformulier

De inschrijving zien we graag uiterlijk 14 januari 2022 tegemoet.

Informatie

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Fatima Rodriques, ook kunt u bij haar de course description Auditing opvragen.
E-mail: esaa-auditing@ese.eur.nl

Vergelijk @count opleiding