Bijeenkomst Accountancykring

De Accountancykring van de Erasmus Universiteit Rotterdam organiseert samen met de Erasmus School of Accounting & Assurance voor de alumni en de studenten van de Accountantsopleiding aan de EUR een bijeenkomst op donderdag 7 november.

Thema van deze bijeenkomst is ‘Reële waarde in de jaarrekening’.

Sprekers zijn:

• Peter Paul de Vries, oprichter en CEO van de beursgenoteerde investeringsmaatschappij Value8 NV en voormalig directeur van de Vereniging van Effectenbezitters (VEB).
  • Martin Hoogendoorn, hoogleraar Externe Verslaggeving bij ESAA

De bijeenkomst vindt plaats in Van der Goot Building, zaal Athene (M1-19).

Het programma is als volgt:

16.00 uur

Ontvangst (Caterruimte M1-West)

16.30 uur

Presentatie Peter Paul de Vries over Value8. In de jaarrekening van Value8 worden de participaties gewaardeerd tegen reële waarde, met verwerking van waardeveranderingen in de winst- en verliesrekening.

18.00 uur

Broodjespauze

18.30 uur

Presentatie Martin Hoogendoorn over de regelgeving en de uitdagingen bij waardering en resultaatbepaling op basis van reële waarden.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via dit formulier. Wilt u zo vriendelijk zijn bij uw aanmelding naam, voorletters en titulatuur te vermelden? U ontvangt van ons een aanmeldbevestiging.

De uiterste datum voor aanmelding is donderdag 31 oktober 2019.

Adres:
Erasmus Universiteit Rotterdam
Campus Woudestein
Van der Goot Building, Zaal Athene (M1-19)
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam

Indien u zich onverhoopt moet afmelden, dan gaarne per mail naar esaa-acc@ese.eur.nl voor donderdag 31 oktober, zodat wij mensen op de wachtlijst alsnog toegang kunnen geven.

U kunt hier klikken voor een plattegrond van Campus Woudestein

Kosten: gratis (voor leden van de Accountancykring/alumni en studenten van de Post-Masteropleiding tot Registeraccountant)

PE-uren: 3

• Erasmus School of Accounting & Assurance is als onderwijsinstelling erkend door de NBA en is daardoor gerechtigd PE-uren toe te kennen aan onderwijsactiviteiten.
    Het aantal PE-uren voor deze bijeenkomst bedraagt 3.