Bijeenkomst Accountancykring

De Accountancykring van de Erasmus Universiteit Rotterdam organiseert samen met de Erasmus School of Accounting & Assurance voor de alumni en de studenten van de Accountantsopleiding aan de EUR een bijeenkomst op maandag 13 mei 2019.

Thema van deze bijeenkomst is ‘Transparantie over maatschappelijk verantwoord ondernemen’.

De bijeenkomst vindt plaats in Van der Goot Building, zaal Athene (M1-19).

Het programma is als volgt:

16.00 - 16.30 uur

Ontvangst (Caterruimte M1-West)

16.30 - 18.00 uur

Presentatie Dylan McNeill: Transparantie als enabler voor verandering. Philips’ aanpak op het verduurzamen van de keten.

18.00 - 18.30 uur

Pauze (incl. broodjes en wat te drinken)

18.30 - 20.00 uur

Presentatie Nancy Kamp: Transparantie over waardecreatie

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via dit formulier. Wilt u zo vriendelijk zijn bij uw aanmelding naam, voorletters en titulatuur te vermelden? U ontvangt van ons een aanmeldbevestiging.

De uiterste datum voor aanmelding is maandag 6 mei 2019.

Adres:
Erasmus Universiteit Rotterdam
Campus Woudestein
Van der Goot Building, Zaal Athene (M1-19)
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam

Indien u zich onverhoopt moet afmelden, dan gaarne per mail naar esaa-acc@ese.eur.nl voor maandag 6 mei, zodat wij mensen op de wachtlijst alsnog toegang kunnen geven.

U kunt hier klikken voor een plattegrond van Campus Woudestein

Kosten: gratis (voor leden van de Accountancykring/alumni en studenten van de Post-Masteropleiding tot Registeraccountant)

PE-uren: 3

• Erasmus School of Accounting & Assurance is als onderwijsinstelling erkend door de NBA en is daardoor gerechtigd PE-uren toe te kennen aan onderwijsactiviteiten.
    Het aantal PE-uren voor deze bijeenkomst bedraagt 3.