Post-Master Eenjarig RC voor RA

Doelgroep

De belangstelling voor het volgen van de Post-Master opleiding tot  Registercontroller door Registeraccountants, en met name accountants in business, is groeiende.

De RC/EMFC opleiding van de Erasmus Universiteit Rotterdam start in augustus 2018 wederom met een specifiek voor Registeraccountants ontwikkeld intensief eenjarig programma.

De voordelen van de eenjarige opleiding RC voor RA:

• De RC/EMFC opleiding kan in één jaar worden voltooid.
  • Afgestudeerden ontvangen de Master of Science graad Executive Master of Finance and Control (EMFC).
  • De RC/EMFC opleiding van de Erasmus School of Accounting & Assurance is wetenschappelijk geaccrediteerd door de Nederlandse Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO).
  • Afgestudeerden hebben de mogelijkheid om lid te worden van de Vereniging van Registercontrollers (VRC) en kunnen dan het dienstmerk Register Controller (RC) voeren.

Programma

Het eenjarige programma is gericht op verdieping en uitbreiding van actuele en relevante financieel-economische kennis voor in het bijzonder accountants die bijvoorbeeld werkzaam zijn als concern controller, CFO of senior controller.

Raadpleeg het volledige conceptrooster.

Start uw Aanvraag tot Toelating hier

Kosten programma€ 13.100,-

De kosten van literatuur, hand-outs etc. zijn inbegrepen.

Contact

Voor alle andere praktische zaken en informatie kunt u contact opnemen met de Program Manager of Program Coordinator van de RC/EMFC opleiding.

• Program Manager

Drs. Hendrik Geerkens