Post-Master Eenjarig RC voor RA

Doelgroep

De belangstelling voor het volgen van de Post-Master opleiding tot  Registercontroller door Registeraccountants, en met name accountants in business, is groeiende.

De RC/EMFC opleiding van de Erasmus Universiteit Rotterdam start in augustus 2018 wederom met een specifiek voor Registeraccountants ontwikkeld intensief eenjarig programma.

De voordelen van de eenjarige opleiding RC voor RA:

 • De RC/EMFC opleiding kan in één jaar worden voltooid.
 • Afgestudeerden ontvangen de Master of Science graad Executive Master of Finance and Control (EMFC).
 • De RC/EMFC opleiding van de Erasmus School of Accounting & Assurance is wetenschappelijk geaccrediteerd door de Nederlandse Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO).
 • Afgestudeerden hebben de mogelijkheid om lid te worden van de Vereniging van Registercontrollers (VRC) en kunnen dan het dienstmerk Register Controller (RC) voeren.
 • Na het behalen van uw bul heeft u als lid van de VRC de optie om de wereldwijd gebruikte Chartered Global Management Accountant (‘CGMA’) titel te behalen. VRC-leden hoeven alleen het Strategic Case Study Exam te behalen om de titel CGMA te kunnen voeren. Ter voorbereiding kunt u een CIMA Exam Course volgen bij de VRC. Zie voor meer informatie deze link.

Programma

Het eenjarige programma is gericht op verdieping en uitbreiding van actuele en relevante financieel-economische kennis voor in het bijzonder accountants die bijvoorbeeld werkzaam zijn als concern controller, CFO of senior controller.

Raadpleeg het volledige conceptrooster.

Start uw Aanvraag tot Toelating hier.

Kosten programma€ 13.235,-

De kosten van literatuur, hand-outs etc. zijn inbegrepen.

Contact

Voor alle andere praktische zaken en informatie kunt u contact opnemen met de Program Manager of Program Coordinator van de RC/EMFC opleiding.

 • Program Manager     

   Drs. Hendrik Geerkens

  Telefoon

   06 – 51 10 09 27

  E-mail

   geerkens@ese.eur.nl

   

 • Program coördinator 

   Jolanda Klos

  Telefoon

   010 – 408 28 73

  E-mail

   klos@ese.eur.nl