Onze Master programma's

De meeste studenten gaan na de bachelor door met een aansluitende masteropleiding. Binnen de Erasmus School of Economics zijn er een groot aantal keuzemogelijkheden. Afhankelijk van de afgeronde bacheloropleiding, ben je direct toelaatbaar tot één van de onderstaande programma’s (klik hier voor diploma eisen).

MSc Accounting, Auditing and Control

Binnen de master Accounting, Auditing and Control word je opgeleid voor een academische baan binnen accounting, auditing en/of controlling (in veelal internationale organisaties). Je hebt hierbij de keuze uit verschillende specialisaties:

MSc Economics and Business

Binnen de master Economics and Business heb je de keuze uit verschillende specialisaties. Variërend van breed tot specialistisch, van algemeen economische en bedrijfseconomische tot toegepaste economische programma’s:

MSc Econometrics and Management Science

Kies je voor de master Econometrics and Management Science dan specialiseer je jezelf binnen een vakgebied en is er ruimte voor verdieping. Deze master kent een viertal keuzemogelijkheden:

MSc Fiscale Economie

Systemen van nationale en internationale belastingheffing zijn subtiel en complex. Deze master is dan ook voor intelligente economen met een neus voor belastingen en een carrière ambiëren als fiscaal econoom, belasting- inspecteur, of - adviseur, fiscaal beleidseconoom, bedrijfsfiscalist, of wetenschapper:

Research Masters

Ambieer je een wetenschappelijke carrière, dan kun je ook kiezen voor een onderzoeksmaster. Met deze programma’s word je voorbereid op een positie als promovendus (PhD). Er zijn twee Research Masters waarvoor je kunt aanmelden:

Lees meer over onze master programma's

De bachelor-masterstructuur van het universitair onderwijs biedt meer kansen om de opleiding in een internationaal perspectief te zetten. Zo kan de master ook in het buitenland worden gevolgd. Omgekeerd volgen ook veel internationale studenten een master in Rotterdam.

Meer informatie over alle masterprogramma’s vind je hier